logo


Пријави Корупција

Нашата веб страна, Prijavikorupcija.org, им овозможува на корисниците да ги прегледаат доставените пријави на сајтот, категоризирани по тип на Повеќе »

Мониторинг

Скопско астрономско друштво

„Скопско астрономско друштво“ (САД) е здружение на граѓани, љубители на астрономијата, од различна возраст и националност. Основано е со Основачкото Повеќе »

Здружение на граѓани Астрономија Хоби

ИАЕСТЕ Македонија

ИАЕСТЕ Македонија (Македонски Одбор за МЕЃУНАРОДНА РАЗМЕНА НА СТУДЕНТИ ОД ТЕХНИЧКИТЕ ФАКУЛТЕТИ) е независна, непрофитна и неполитичка организација за Повеќе »

Размена на студенти

ВМРО-ДПМНЕ

Едновековното постоење и опстојување на ВМРО е директен одраз на борбата на македонскиот народ и на сите граѓани за национално ослободување и желбата Повеќе »

Политика

Демократска Унија за Интеграција

Демократската унија за интеграција е најголемата политичка партија на Албанците во Македонија и наследник на Ослободителната национална армија. Од Повеќе »

Политика

МаркоПоло Експлорер

Здружението на родители на деца со Аутизам”MarkoPolo-Експлорер” Битола формирано е со цел да помогне за подобро и оптимално функционирање на личноста Повеќе »

Организација Здружение

Ehmi Consulting

Ehmi Investment Consulting, е приватна компанија со седиште во Скопје, Република Македонија. Основната дејност на нашата компанија се состои во Повеќе »

Техничката поддршка Индустриска инвестиција Бизнис планирање

еМакедонија

Фондацијата “е-Македонија” Скопје (Фондацијата) е основана во 2004 година согласно одлуката на Одборот на директори на Македонски Телеком АД – Скопје Повеќе »

Информатичко опшество

Македонски Зелен Центар

МЗЦ е невладина, непрофитна и непартиска организација, основана на иницијатива од Работната група за позеленување на локалните избори (РГПЛИ) од Еко Повеќе »

Стратешко планирање Едукација Обука Дебатирање Истражување

Еко Свест

Мисијата на Центарот за истражување и информирање „Еко-свест“ е да информира и да промовира решенија за негативните влијанија врз животната средина Повеќе »

Животна средина Информација Истражување Едукација

Демократска обнова на Македонија

Младинската организација на ДОМ е формирана како организација која се залага за подобрување на статусот и правата на младите преку спроведување на Повеќе »

Политичка партија

ВМРО народна партија

Едновековното постоење и опстојување на Македонската револуционерна организација, позната како ВМРО, е одраз на борбата на македонскиот народ за Повеќе »

Политичка партија

Lista na veb strani za asocijacii Web sites about associations Листа на веб страни за асоцијации

Site veb-sajtovi od Makedonija za asocijacii na edno mesto ! Na nasiot sajt ke imate moznost brzo i navremeno da se informirate za se sto e povrzano na veb prostorot vo Makedonija. Veb adresarot vi nudi pregled na site veb-sajtovi, koisto nudat proizvodi ili uslugi vo Makedonija za asocijacii

All websites from Macedonia sorted by associations on one place! On our site you will be able quickly to find all the information related with different web sites sorted by associations. Our web directory includes a listing of all websites that offer products or services in Macedonia.

Сите веб-сајтови од Македонија за асоцијации на едно место ! На нашиот сајт ќе имате можност брзо и навремено да се информирате за се што е поврзано на веб просторот во Македонија. Веб адресарот ви нуди преглед на сите веб-сајтови, коишто нудат производи или услуги во Македонија за асоцијации

Deloven imenik za asocijacii Business pages about associations Деловен именик за асоцијации

Najdobrite veb-sajtovi za asocijacii, na edno mesto! Namesto da talkate zaludno i da gubite vreme, ovde ke imate moznost brzo i navremeno da se informirate za se sto e povrzano so asocijacii. Veb adresarot vi nudi pregled na site veb-sajtovi, koisto nudat proizvodi ili uslugi za asocijacii vo/za Makedonija.Best websites for associations and in one place! Rather than wander in vain and wasting time, here you will be able to quickly and timely information about everything related to associations. Web Address offers an overview of all the websites that offer products or services for associations in Macedonia.Најдобрите веб-сајтови за асоцијации, на едно место! Наместо да талкате залудно и да губите време, овде ќе имате можност брзо и навремено да се информирате за се што е поврзано со асоцијации. Веб адресарот ви нуди преглед на сите веб-сајтови, коишто нудат производи или услуги за асоцијации во/за Македонија.

asocijacii) associations асоцијации


Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар asocijacii | associations | асоцијации