logo


Медиа Плус

Здружението на граѓани МЕДИА ПЛУС од Штип е доброволно, непрофитно, невладино, непартиско здружение на граѓани, формирано со слободно здружување на Повеќе »

Здружение на граѓани Невладини организации Медиа Плус Здруженија Штип

МНК Син Штит

Oфицијален веб портал на македонскиот национален комитет на Синиот Штит.Синиот Штит е невладина организација основана и поддржана од унеско и воедно Повеќе »

Македонски национален комитет Син Штит Невладини организации Заштита Културно наследство

Синдикална Организација на Македонски Телеком

Синдикалната Организација на Македонски Телеком АД Скопје (скратено СОМКТ) е организација која делува во рамките на Македонски Телеком АД Скопје, и Повеќе »

Синдикална организација Македонски телеком Телеком Синдикат Работници Невладини организации

АПТПА Македонија

Ние сме здружение на Професионални Таттоо и Пирсинг Артисти во Македонија(АПТПА) дел од големото интернационално семејство Alliance of professional Повеќе »

Здруженија Тетовирање Тетоважи Таттоо артисти Невладини организации Пирсинг артисти

Кокичиња

Здружение на родители на деца со ретки невролошки болести "Кокичиња". Повеќе »

Невладини организации Здруженија Кокичиња

Ленка

Движењето за социјална правда – Ленка претставува група луѓе кои се противат на капитализмот, национализамот, милитаризамот, клерикализамот и Повеќе »

Движење за социјална правда Невладини организации Здруженија на граѓани Социјална правда Рамноправност Ленка

Геостратешки Институт Глобал

Здружението за развојни иницијативи ГЕОСТРАТЕШКИ ИНСТИТУТ ГЛОБАЛ е невладина и непартиска организација во која граѓаните се здружуваат доброволно Повеќе »

Невладини организации Здруженија на граѓани Геостратешки Институт Глобал

Златна Рипка

Фондацијата за исполнување на желби на тешко болни деца “Златна Рипка”- Скопје е самостојна, доброволна, невладина и непрофитна организација. Целите Повеќе »

Невладини органиации Фондација Донации Исполнување на желби Златна рипка

Здружение на приватни гинеколози и акушери

"Здружението на приватни гинеколози и акушери на Македонија" е основано во 1996 заради одбрана на професионалните интереси на тогаш мала група Повеќе »

Невладини организации Гинеколози Здружение Приватни гинеколози Акушери Приватни акушери

Lista na veb strani za asocijacii Web sites about associations Листа на веб страни за асоцијации

Site veb-sajtovi od Makedonija za asocijacii na edno mesto ! Na nasiot sajt ke imate moznost brzo i navremeno da se informirate za se sto e povrzano na veb prostorot vo Makedonija. Veb adresarot vi nudi pregled na site veb-sajtovi, koisto nudat proizvodi ili uslugi vo Makedonija za asocijacii

All websites from Macedonia sorted by associations on one place! On our site you will be able quickly to find all the information related with different web sites sorted by associations. Our web directory includes a listing of all websites that offer products or services in Macedonia.

Сите веб-сајтови од Македонија за асоцијации на едно место ! На нашиот сајт ќе имате можност брзо и навремено да се информирате за се што е поврзано на веб просторот во Македонија. Веб адресарот ви нуди преглед на сите веб-сајтови, коишто нудат производи или услуги во Македонија за асоцијации

Deloven imenik za asocijacii Business pages about associations Деловен именик за асоцијации

Najdobrite veb-sajtovi za asocijacii, na edno mesto! Namesto da talkate zaludno i da gubite vreme, ovde ke imate moznost brzo i navremeno da se informirate za se sto e povrzano so asocijacii. Veb adresarot vi nudi pregled na site veb-sajtovi, koisto nudat proizvodi ili uslugi za asocijacii vo/za Makedonija.Best websites for associations and in one place! Rather than wander in vain and wasting time, here you will be able to quickly and timely information about everything related to associations. Web Address offers an overview of all the websites that offer products or services for associations in Macedonia.Најдобрите веб-сајтови за асоцијации, на едно место! Наместо да талкате залудно и да губите време, овде ќе имате можност брзо и навремено да се информирате за се што е поврзано со асоцијации. Веб адресарот ви нуди преглед на сите веб-сајтови, коишто нудат производи или услуги за асоцијации во/за Македонија.

asocijacii) associations асоцијации


Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар asocijacii | associations | асоцијации