logo


Либерално Демократска Младина

Ние сме млади и студенти, крило на Либерално демократската партија, ние ги претставуваме интересите на сите членови на партијата на возраст од 18 до Повеќе »

Политичка партија

Analysis and Advisory Group

ААГ - Analysis and Advisory Group е динамично консултантско друштво регистрирано во Скопје. Основа на услугите на ААГ е долгогодишното и Повеќе »

Локален економски развој Финансиски менаџмент Приватно – јавни партнерства

Првата детска амбасада во светот-Меѓаши

Првата детска амбасада во светот-Меѓаши е интернационална НВО чија цел е заштита на децата и нивните права и зајакнување на НВО движењето за детските Повеќе »

Организација

Best Skopje

БЕСТ, Борд на европски студенти по технологија, е интернационална студентска непрофитабилна и неполитичка организација, целосно организирана и водена Повеќе »

Студентска организација

Канцелариите за кариера и алумни клуб

Канцелариите за кариера и алумни клуб се во услуга како на студентите кои бараат работа и програми за пракса, така и на работодавачите кои бараат Повеќе »

Семинари Работилници Конференции

АЕГЕЕ – Скопје

АЕГЕЕ е кратенка од Асоцијација на Европски студентски структури (Association des Etats Generaux des Etudiants de l’Europe). АЕГЕЕ го добива името од Повеќе »

Студентска организација

Фондација за локален развој и демоктатија ФОКУС

Фондацијата за локален развој и демократија – Фокус е невладина и непрофитна организација со седиште во Велес, Република Македонија... Повеќе »

Локален развој и демократија

Македонско здружение на млади правници

Македонското здружение на млади правници е (МЗМП) невладина, непрофитна и професионална организација основана во 2004 год. со слободно здружување на Повеќе »

Правна помош Македонско Здружение Млади Невладини организации Правници

Избор

Да се создадат и развијат ефикасни програми, структури и сервиси за помош преку стручни интервенции во процесот на превенција и едукација, прифат и Повеќе »

Лекување Советување Ресоцијализација

ROMA S.O.S. - Prilep

РОМА С.О.С. е волонтерска, невладина, не-политичка и независна граѓанска организација основана во 2005 година чии што активности, базирани на Повеќе »

Ромска организација

Национален ромски центар

Идејата за организација како НРЦ се вртеше во нашите глави неколку години наназад се додека не дојде моментот за нејзино формирање. Бевме петмина Повеќе »

Невладина организација

Младински културен центар -Битола

Младински културен центар – Битола (МКЦ-Битола) е младинска непрофитна граѓанска организација основана во 1997 година, а официјално регистрирана во Повеќе »

Волонтирање Културна агенда Културни манифестации

Младински образовен форум

Здружението на граѓани “Младински образовен форум” (МОФ) е невладина, непартиска и непрофитна организација, формирана во јуни 1999 година, под името Повеќе »

Младинска организација

Lista na veb strani za asocijacii Web sites about associations Листа на веб страни за асоцијации

Site veb-sajtovi od Makedonija za asocijacii na edno mesto ! Na nasiot sajt ke imate moznost brzo i navremeno da se informirate za se sto e povrzano na veb prostorot vo Makedonija. Veb adresarot vi nudi pregled na site veb-sajtovi, koisto nudat proizvodi ili uslugi vo Makedonija za asocijacii

All websites from Macedonia sorted by associations on one place! On our site you will be able quickly to find all the information related with different web sites sorted by associations. Our web directory includes a listing of all websites that offer products or services in Macedonia.

Сите веб-сајтови од Македонија за асоцијации на едно место ! На нашиот сајт ќе имате можност брзо и навремено да се информирате за се што е поврзано на веб просторот во Македонија. Веб адресарот ви нуди преглед на сите веб-сајтови, коишто нудат производи или услуги во Македонија за асоцијации

Deloven imenik za asocijacii Business pages about associations Деловен именик за асоцијации

Najdobrite veb-sajtovi za asocijacii, na edno mesto! Namesto da talkate zaludno i da gubite vreme, ovde ke imate moznost brzo i navremeno da se informirate za se sto e povrzano so asocijacii. Veb adresarot vi nudi pregled na site veb-sajtovi, koisto nudat proizvodi ili uslugi za asocijacii vo/za Makedonija.Best websites for associations and in one place! Rather than wander in vain and wasting time, here you will be able to quickly and timely information about everything related to associations. Web Address offers an overview of all the websites that offer products or services for associations in Macedonia.Најдобрите веб-сајтови за асоцијации, на едно место! Наместо да талкате залудно и да губите време, овде ќе имате можност брзо и навремено да се информирате за се што е поврзано со асоцијации. Веб адресарот ви нуди преглед на сите веб-сајтови, коишто нудат производи или услуги за асоцијации во/за Македонија.

asocijacii) associations асоцијации


Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар asocijacii | associations | асоцијации