logo


Здружение КОНЕКТ

Конект е здружение на граѓани од Македонија формирано во јуни 2008 од страна на неколку ентузијасти кои веруваат дека Македонија има потенцијал да се Повеќе »

Граѓанска организација

Сојуз на стопанска комора на Македонија

ССК е формиран во 2004 година како самостојна, независна, неполитичка и непрофитна организација во која се здружени осум грански стопански комори: Повеќе »

ИКТ комора Агро-бизнис Услужната комора Комора на сметководители Градежна комора

Стоматолошка комора на РМ

Стоматолошка комора на Републиа Македонија Повеќе »

Стоматологија

Здружение на офталмолози на Република Македонија

Офталмолошката дејност како самостојна гранка на медицината со сите придружни атрибути е етаблирана во 1948 г. со формирањето на Клиниката за очни Повеќе »

Здружение Офталмолошката дејност

AICA Македонија

AICA Македонија е невладино граѓанско здружение на ликовни критичари, историчари на уметноста и кустоси кои дејствуваат на полето на современата и Повеќе »

Здружение Ликовни критичари

Фондација за Менаџмент и индустриско истражување

Фондацијата за Менаџмент и индустриско истражување (Фондација М.И.Р.) е основана во 2002 година со мисијата да го поттикне и поддржи економскиот Повеќе »

Економски развој Животна средина Истражување и иновации Општество

Институт за развој на заедницата

Мисијата на ИРЗ: Институт за развој на заедницата е одржлива граѓанска организација која работи на градење на демократски интегрирано и мултиетничко Повеќе »

Институт за развој

ДПС „Трансверзалец“

ДПС „Трансверзалец“ е формиран 1998 година со цел да се доближи и развие планинарскиот спорт во Скопје и Македонија преку квалитет и масовност. Повеќе »

Спортско друштво Планинарско друштво

Федерација на планинарски спортови

Во 1944 година во Скопје, од повеќе друштва во Република Македонија се оформи Планинарскиот Сојуз на Македонија. Првите почетоци на планинарството Повеќе »

Спортска федерација

Спелолошката Федерација на Македонија (СФМ)

Спелолошката Федерација на Македонија (СФМ) е непрофитабилна оранизација која е задолжена да се грижи за спелеолошките објекти во РепубликаМакедонија Повеќе »

Спелеолошко друштво

Организацијата на потрошувачите на Македонија

Организацијата на потрошувачите на Македонија постојано работи на застапување на интересите на потрошувачите во Република Македонија и остварува Повеќе »

Организација

Адвокатска Комора На Македонија

Адвокатска комора на Република Македонија Повеќе »

Здружение на адвокати

Lista na veb strani za asocijacii Web sites about associations Листа на веб страни за асоцијации

Site veb-sajtovi od Makedonija za asocijacii na edno mesto ! Na nasiot sajt ke imate moznost brzo i navremeno da se informirate za se sto e povrzano na veb prostorot vo Makedonija. Veb adresarot vi nudi pregled na site veb-sajtovi, koisto nudat proizvodi ili uslugi vo Makedonija za asocijacii

All websites from Macedonia sorted by associations on one place! On our site you will be able quickly to find all the information related with different web sites sorted by associations. Our web directory includes a listing of all websites that offer products or services in Macedonia.

Сите веб-сајтови од Македонија за асоцијации на едно место ! На нашиот сајт ќе имате можност брзо и навремено да се информирате за се што е поврзано на веб просторот во Македонија. Веб адресарот ви нуди преглед на сите веб-сајтови, коишто нудат производи или услуги во Македонија за асоцијации

Deloven imenik za asocijacii Business pages about associations Деловен именик за асоцијации

Najdobrite veb-sajtovi za asocijacii, na edno mesto! Namesto da talkate zaludno i da gubite vreme, ovde ke imate moznost brzo i navremeno da se informirate za se sto e povrzano so asocijacii. Veb adresarot vi nudi pregled na site veb-sajtovi, koisto nudat proizvodi ili uslugi za asocijacii vo/za Makedonija.Best websites for associations and in one place! Rather than wander in vain and wasting time, here you will be able to quickly and timely information about everything related to associations. Web Address offers an overview of all the websites that offer products or services for associations in Macedonia.Најдобрите веб-сајтови за асоцијации, на едно место! Наместо да талкате залудно и да губите време, овде ќе имате можност брзо и навремено да се информирате за се што е поврзано со асоцијации. Веб адресарот ви нуди преглед на сите веб-сајтови, коишто нудат производи или услуги за асоцијации во/за Македонија.

asocijacii) associations асоцијации


Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар asocijacii | associations | асоцијации