logo


Јога-сојуз на Македонија

Јога-сојуз на Македонија е непрофитна организација со седиште во Скопје. Ја обединува активноста на друштвата и секциите во десетина градови во Повеќе »

Јога

Женска акција - Радовиш

Асоцијација за унапредување на статусот на жената во Македонија Женска акција - Радовиш Повеќе »

Асоцијација

Слободен софтвер Македонија

Слободен софтвер Македонија е непрофитна организација која на прво место се занимава со слободен софтвер во Р. Македонија. Слободен софтвер Повеќе »

Невладини организации Здруженија на граѓани Слободен Софтвер

АМОС -Центар за човекови права

Промоција и имплементација на човековите права, со посебен акцент на детските права од Конвенцијата за Детски Права, како и правата на жената низ Повеќе »

Организација

Еко Клуб

Еко Клуб е водечка комунална компанија во регионот на југозападна Македонија и пошироко на Балканскиот полуостров. Компанијата работи веќе 18 Повеќе »

Комунална хигиена

Здружение за македонско-германско пријателство

Добредојдовте на веб страната на Здружението за македонско-германско пријателство и соработка Битола, изработена по повод 10 годишниот јубилеј на Повеќе »

Невладини организации Здруженија Македонско Германско Пријателство

Црвен крст на Република Македонија

Црвениот крст на Република Македонија е формиран на 17 март 1945 година. Црвениот крст на Република Македонија е признат како национално друштво на Повеќе »

Хуманитарни Организации

Семпер

Здружението ЗА ЕДНАКВИ МОЖНОСТИ ,,СЕМПЕР'' е невладина, непартиска и непрофитабилна организација основана 21.06.2002 година. Од Јули 2005 со Повеќе »

Невладина организација

Аикидо клуб Заншин

Аикидо клуб Заншин -Куманово Повеќе »

Организација

ЕД “Изгрев“

ЕД "Изгрев" од Свети Николе. Во развојот на ова здружение на граѓани се забележуваат две фази. Првата, од 1991 до 1997 г., опфаќа период на Повеќе »

Еколошко друштво

Организација на жените на Општина Свети Николе

Организацијата на жени на Општина Свети Николе активно работи од 1990 година и претставува континуитет на поранешното женско организирање во Повеќе »

Организација

Lista na veb strani za asocijacii Web sites about associations Листа на веб страни за асоцијации

Site veb-sajtovi od Makedonija za asocijacii na edno mesto ! Na nasiot sajt ke imate moznost brzo i navremeno da se informirate za se sto e povrzano na veb prostorot vo Makedonija. Veb adresarot vi nudi pregled na site veb-sajtovi, koisto nudat proizvodi ili uslugi vo Makedonija za asocijacii

All websites from Macedonia sorted by associations on one place! On our site you will be able quickly to find all the information related with different web sites sorted by associations. Our web directory includes a listing of all websites that offer products or services in Macedonia.

Сите веб-сајтови од Македонија за асоцијации на едно место ! На нашиот сајт ќе имате можност брзо и навремено да се информирате за се што е поврзано на веб просторот во Македонија. Веб адресарот ви нуди преглед на сите веб-сајтови, коишто нудат производи или услуги во Македонија за асоцијации

Deloven imenik za asocijacii Business pages about associations Деловен именик за асоцијации

Najdobrite veb-sajtovi za asocijacii, na edno mesto! Namesto da talkate zaludno i da gubite vreme, ovde ke imate moznost brzo i navremeno da se informirate za se sto e povrzano so asocijacii. Veb adresarot vi nudi pregled na site veb-sajtovi, koisto nudat proizvodi ili uslugi za asocijacii vo/za Makedonija.Best websites for associations and in one place! Rather than wander in vain and wasting time, here you will be able to quickly and timely information about everything related to associations. Web Address offers an overview of all the websites that offer products or services for associations in Macedonia.Најдобрите веб-сајтови за асоцијации, на едно место! Наместо да талкате залудно и да губите време, овде ќе имате можност брзо и навремено да се информирате за се што е поврзано со асоцијации. Веб адресарот ви нуди преглед на сите веб-сајтови, коишто нудат производи или услуги за асоцијации во/за Македонија.

asocijacii) associations асоцијации


Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар asocijacii | associations | асоцијации