logo


ЕД “Вила Зора” - Велес

Еколошкото друштво “Вила Зора” од Велес е невладина, непрофитабилна и неполитичка организација, формирана во 1989 година. ЕД “Вила Зора” е локално Повеќе »

Организација

Организацијата на Народна техника на Македонија

Организацијата на Народна техника на Македонија е формирана во 1946 година, со задача да ги воспитува и образува во прв ред, младите на планот на Повеќе »

Организација

Регионална развојна агенција на Пелагонија – ПРЕДА

Во 2000 година, ПРЕДА беше основана со цел спроведување на швајцарскиот проект „Поддршка на развојот на мали и средни претпријатија во Повеќе »

Фондација

Центарот за граѓански комуникации

Центарот за граѓански комуникации е формиран во април 2005 година како невладино, непрофитно и непартиско здружение на граѓани чија главна мисија е Повеќе »

Организација

Енерго Плазма

ЕНЕРГО ПЛАЗМА е непрофитабилна , ослободена од данок, невладина организација основана во текот на 2010 година oд страна на производители на зeлена Повеќе »

Невладина организација

Ц.Р.З. ”ДРОМ”

Ц.Р.З. ”ДРОМ” како невладина и непрофитна организација е формирана во 1997год. на иницијатива на млади ромски интелектуалци поттикнати од Повеќе »

Невладина организација

Lista na veb strani za asocijacii Web sites about associations Листа на веб страни за асоцијации

Site veb-sajtovi od Makedonija za asocijacii na edno mesto ! Na nasiot sajt ke imate moznost brzo i navremeno da se informirate za se sto e povrzano na veb prostorot vo Makedonija. Veb adresarot vi nudi pregled na site veb-sajtovi, koisto nudat proizvodi ili uslugi vo Makedonija za asocijacii

All websites from Macedonia sorted by associations on one place! On our site you will be able quickly to find all the information related with different web sites sorted by associations. Our web directory includes a listing of all websites that offer products or services in Macedonia.

Сите веб-сајтови од Македонија за асоцијации на едно место ! На нашиот сајт ќе имате можност брзо и навремено да се информирате за се што е поврзано на веб просторот во Македонија. Веб адресарот ви нуди преглед на сите веб-сајтови, коишто нудат производи или услуги во Македонија за асоцијации

Deloven imenik za asocijacii Business pages about associations Деловен именик за асоцијации

Najdobrite veb-sajtovi za asocijacii, na edno mesto! Namesto da talkate zaludno i da gubite vreme, ovde ke imate moznost brzo i navremeno da se informirate za se sto e povrzano so asocijacii. Veb adresarot vi nudi pregled na site veb-sajtovi, koisto nudat proizvodi ili uslugi za asocijacii vo/za Makedonija.Best websites for associations and in one place! Rather than wander in vain and wasting time, here you will be able to quickly and timely information about everything related to associations. Web Address offers an overview of all the websites that offer products or services for associations in Macedonia.Најдобрите веб-сајтови за асоцијации, на едно место! Наместо да талкате залудно и да губите време, овде ќе имате можност брзо и навремено да се информирате за се што е поврзано со асоцијации. Веб адресарот ви нуди преглед на сите веб-сајтови, коишто нудат производи или услуги за асоцијации во/за Македонија.

asocijacii) associations асоцијации


Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар asocijacii | associations | асоцијации