logo


Групација за производители на вино

Во рамки на активностите на Сојуз на стопански комори на Македонија за унапредување на македонското деловно опкружување и зголемување на продажбата Повеќе »

Организација

Коалицијата Сите за правично судење

Следење на почитувањето на човековите права и слободи, особено на меѓународните стандарди за правично судење преку разни форми на делување во Повеќе »

Организација

Комора на мал бизнис

Стопанската комора на мал бизнис или скратено КМБ е формирана од повеќе стопански субјекти согласно Законот за Стопански комори и во основа е Повеќе »

Организација

Лекарска комора на Македонија

Лекарската комора на Македонија е формирана на 5 јуни 1992 година. Иницијативата за формирањето на Комората во Македонското лекарско друштво ја Повеќе »

Организација

Лулка

Лулка - Здружение за грижа и едукација на бремени жени, мајки и деца Повеќе »

Здружение

Македонска асоцијација за органска храна МАОХ

Македонската Асоцијација за Органска Храна е Здружение на граѓани кои имаат прогресивна определба за унапредување на земјоделското производство во Повеќе »

Асоцијација

Македонска Ветеринарна Комора

Ветеринарната служба во своите почетоци беше организирана како Сојуз на друштва на ветеринарни лекари и техничари се до 1993 година, кога Повеќе »

Ветеринари на РМ

МАКАМ - ТРАНС

Асоцијацијата на здруженија на работодавачите на превозните трговски друштва на Република Македонија “МАКАМ - ТРАНС“ претставува најголемо здружување Повеќе »

Асоцијација

Менса Македонија

Менса Македонија е дел од Mensa International , меѓународното здружение на луѓе со висок коефициент на интелигенција. Тоа, пред се, е друштво на Повеќе »

Здружение

Национален Сојуз на глуви и наглуви на Македонија

ационалниот Сојуз на глуви и наглуви на Македонија е невладина и национална инвалидска организација чија главна цел е еднаквиот статус и правата на Повеќе »

Здружение

Туристистичка Комора на Македонија

Туристичката комора на Македонија е регистрирана во Фебруари 2008 година, како прва турисичка комора во Република Македонија. Комората уште во првата Повеќе »

Здружение Туристички агенциии

Сојуз на синдикати на Македонија

Сојузот на синдикатите на Македонија е организација во која доброволно и врз демократска основа се здружуваат синдикатите заради застапување на Повеќе »

Синдикати на РМ

Lista na veb strani za asocijacii Web sites about associations Листа на веб страни за асоцијации

Site veb-sajtovi od Makedonija za asocijacii na edno mesto ! Na nasiot sajt ke imate moznost brzo i navremeno da se informirate za se sto e povrzano na veb prostorot vo Makedonija. Veb adresarot vi nudi pregled na site veb-sajtovi, koisto nudat proizvodi ili uslugi vo Makedonija za asocijacii

All websites from Macedonia sorted by associations on one place! On our site you will be able quickly to find all the information related with different web sites sorted by associations. Our web directory includes a listing of all websites that offer products or services in Macedonia.

Сите веб-сајтови од Македонија за асоцијации на едно место ! На нашиот сајт ќе имате можност брзо и навремено да се информирате за се што е поврзано на веб просторот во Македонија. Веб адресарот ви нуди преглед на сите веб-сајтови, коишто нудат производи или услуги во Македонија за асоцијации

Deloven imenik za asocijacii Business pages about associations Деловен именик за асоцијации

Najdobrite veb-sajtovi za asocijacii, na edno mesto! Namesto da talkate zaludno i da gubite vreme, ovde ke imate moznost brzo i navremeno da se informirate za se sto e povrzano so asocijacii. Veb adresarot vi nudi pregled na site veb-sajtovi, koisto nudat proizvodi ili uslugi za asocijacii vo/za Makedonija.Best websites for associations and in one place! Rather than wander in vain and wasting time, here you will be able to quickly and timely information about everything related to associations. Web Address offers an overview of all the websites that offer products or services for associations in Macedonia.Најдобрите веб-сајтови за асоцијации, на едно место! Наместо да талкате залудно и да губите време, овде ќе имате можност брзо и навремено да се информирате за се што е поврзано со асоцијации. Веб адресарот ви нуди преглед на сите веб-сајтови, коишто нудат производи или услуги за асоцијации во/за Македонија.

asocijacii) associations асоцијации


Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар asocijacii | associations | асоцијации