logo


Фондација Агро-Центар за Едукација

Услугите во образованието на Фондаацијата Агро-Центар за едукација (АЦЕ) ги задоволуваат потребите на фармерите, специјалистите, раководителите во Повеќе »

Едукативен центар

СВЕТИЛНИК - Едукативен Центар

Ние сме тим од млади и искусни професионалци кои се обединија со цел да живеат квалитетно инвестирајќи на најдобар можен начин во формирање на Повеќе »

Едукативен центар

Фото Сојуз на Македонија

Фото сојузот на Македонија е единствена асоцијација од областа на фотографијата во Македонија. Во неа може да се членува преку Фото клуб или како Повеќе »

Здружение

Хелсиншки комитет за човекови права на РМ

Хелсиншкиот комитет за човекови права на Република Македонија (МХК) е невладина организација за промоција и заштита на човековите права, без Повеќе »

Организација

Центар за психо-социјална и кризна акција

Центарот е формиран 1999 година како одговор на потребата од стручна и организирана психо-социјална помош и поддршка на поединци, групи и Повеќе »

Организација

Здружение на туристички водичи и придружници на РМ

Основната дејност на Здружението за туристички водичи и придружници на Македонија е координирање и раководење на стручен кадар, на водичи и Повеќе »

Здружение Туристички водич

Дајте ни крилја

Нашата мисија е да им дадеме поддршка на лицата со посебни потреби и на нивните семејства , да ја подигниме свеста кај пошироката јавност и да Повеќе »

Невладина организација

Центар за Културна Деконтаминација

Центарот за културна деконтаминација-Битола во целост ја подржува Општина Битола во реализацијата на проектот во рамките на Програмата „Форуми во Повеќе »

Дебатен клуб

Асоцијација за здрави животни стилови ПУЛС

Асоцијацијата за здрави животни стилови ПУЛС – Куманово работи на намалување на штетите од употреба на дроги преку проектот “Одржување ниска Повеќе »

Невладина организација

Асоцијација за демократски развој на Ромите -Сонце

СОНЦЕ е етаблирана организација на меѓународно и национално ниво која активно придонесува за граѓанска интеграција и подеднакво практикување на Повеќе »

Невладина организација

Асоцијација за граѓанска толеранција и соработка

Мисијата на АГТИС е насочена кон воспоставување европски стандарди во општеството, како начин на имплементација на демократијата. При тоа се мисли на Повеќе »

Невладина организација

Lista na veb strani za asocijacii Web sites about associations Листа на веб страни за асоцијации

Site veb-sajtovi od Makedonija za asocijacii na edno mesto ! Na nasiot sajt ke imate moznost brzo i navremeno da se informirate za se sto e povrzano na veb prostorot vo Makedonija. Veb adresarot vi nudi pregled na site veb-sajtovi, koisto nudat proizvodi ili uslugi vo Makedonija za asocijacii

All websites from Macedonia sorted by associations on one place! On our site you will be able quickly to find all the information related with different web sites sorted by associations. Our web directory includes a listing of all websites that offer products or services in Macedonia.

Сите веб-сајтови од Македонија за асоцијации на едно место ! На нашиот сајт ќе имате можност брзо и навремено да се информирате за се што е поврзано на веб просторот во Македонија. Веб адресарот ви нуди преглед на сите веб-сајтови, коишто нудат производи или услуги во Македонија за асоцијации

Deloven imenik za asocijacii Business pages about associations Деловен именик за асоцијации

Najdobrite veb-sajtovi za asocijacii, na edno mesto! Namesto da talkate zaludno i da gubite vreme, ovde ke imate moznost brzo i navremeno da se informirate za se sto e povrzano so asocijacii. Veb adresarot vi nudi pregled na site veb-sajtovi, koisto nudat proizvodi ili uslugi za asocijacii vo/za Makedonija.Best websites for associations and in one place! Rather than wander in vain and wasting time, here you will be able to quickly and timely information about everything related to associations. Web Address offers an overview of all the websites that offer products or services for associations in Macedonia.Најдобрите веб-сајтови за асоцијации, на едно место! Наместо да талкате залудно и да губите време, овде ќе имате можност брзо и навремено да се информирате за се што е поврзано со асоцијации. Веб адресарот ви нуди преглед на сите веб-сајтови, коишто нудат производи или услуги за асоцијации во/за Македонија.

asocijacii) associations асоцијации


Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар asocijacii | associations | асоцијации