logo


Агро Геа

АГРО ГЕА е приватно претприатије со седиште воТетово и Тирана во склоп на која постои комерциален и продажен сектор со цел овозможување на подобри Повеќе »

Земјоделска механизација Трактори Комбајни Мотокултиватори Приклучна механизација

Евро стил

Земјоделството е тешка и одговорна дејност. Да се биде нaјдобар во агробизнисот во регионот не е едноставно. Потребно е многу труд, квалитетни Повеќе »

Земјоделска механизација Пумпи Вештачки ѓубрива

Еуро-Полог

EУРО-ПОЛОГ ДООЕЛ e една од водечките компании во Р.Македонија која се занимава со продажба на земјоделска механизација. Основана во 1990 година од Повеќе »

Земјоделска механизација

Агрометал

Агрометал ДООЕЛ Скопје е производствено претпријатие во приватна сопственост. Претпријатието е основано 1992 година со основна цел производство на Повеќе »

Земјоделска механизација

Агромаркет Игор

ДТУ Агромаркет Игор е формирана во 1999 година. На почетокот дејноста се одвиваше на мало, т.е преку продажба во повеќе земјоделски аптеки, но во Повеќе »

Земјоделска аптека Ѓубрива

Агрос

“Агрос” ДОО - Охрид е фирма основана во 2003 год. Започнавме со работа во 2004 год. како земјоделска аптека со еден вработен. Сега постоиме како Повеќе »

Земјоделска аптека Ѓубрива Пумпи и бренери Опрема за флаширање

Кевил-комерц

ДООЕЛ ” КЕВИЛ КОМЕРЦ “ е приватна компанија формирана во 1996 год. Седиштето и е во Ресен, Преспа каде што се протегаат најдобрите овошни насади од Повеќе »

Садници Јаболка Земјоделска механизација

Пронекс-хем

Pronex Hem was found in 1992. In the year of 1995 it has started to work with the fertilizers and soon became one of the major companies of that kind Повеќе »

Земјоделска аптека Ѓубрива Земјоделски репроматеријали

Геотермика

Основна дејност на компанијата на самиот почеток претставуваше застапувањето во Република Македонија на една од најголемите фирми - производители на Повеќе »

Земјоделска механизација Семенски хибриди Ѓубрива Саксии и табли Опрема за наводнување

Снеисис

Снеисис е прва сертифицирана и специјализирана фирма за трговија (големо и мало) со органска храна во Македонија.about us 6 МисијаНудиме широк и Повеќе »

Здрава храна Органска храна Адитиви во исхрана

Нутриција

Нутриција функционира како продавница за здрава храна од 2000 год. Тоа е фамилијарен бизнис кој потекнува од потребата на семејството за водење на Повеќе »

Здрава храна

Лабеко

ЛАБЕКО ДООЕЛ, експорт импорт Скопје е млада фирма. Нејзините почетоци се врзани за 2001 год. Основна и во моментов единствена дејност на ЛАБЕКО е Повеќе »

Печурки

Универзал-промет

"Универзал Промет" Кочани, Македонија е приватна компанија за производство и трговија, основана во 1990 година од страна на нејзиниот денешен Повеќе »

Зеленчук

Зои-Унион

ЗОИ-УНИОН е друштво за производство, преработка и извоз на овошје и зеленчук, формирано во 2005 год. Сметавме и се уверивме во тоа, дека Повеќе »

Овошје и зеленчук Гроздов мед

Lista na veb strani za agrar Web sites about agriculture Листа на веб страни за аграр

Site veb-sajtovi od Makedonija za agrar na edno mesto ! Na nasiot sajt ke imate moznost brzo i navremeno da se informirate za se sto e povrzano na veb prostorot vo Makedonija. Veb adresarot vi nudi pregled na site veb-sajtovi, koisto nudat proizvodi ili uslugi vo Makedonija za agrar

All websites from Macedonia sorted by agriculture on one place! On our site you will be able quickly to find all the information related with different web sites sorted by agriculture. Our web directory includes a listing of all websites that offer products or services in Macedonia.

Сите веб-сајтови од Македонија за аграр на едно место ! На нашиот сајт ќе имате можност брзо и навремено да се информирате за се што е поврзано на веб просторот во Македонија. Веб адресарот ви нуди преглед на сите веб-сајтови, коишто нудат производи или услуги во Македонија за аграр

Deloven imenik za agrar Business pages about agriculture Деловен именик за аграр

Najdobrite veb-sajtovi za agrar, na edno mesto! Namesto da talkate zaludno i da gubite vreme, ovde ke imate moznost brzo i navremeno da se informirate za se sto e povrzano so agrar. Veb adresarot vi nudi pregled na site veb-sajtovi, koisto nudat proizvodi ili uslugi za agrar vo/za Makedonija.Best websites for agriculture and in one place! Rather than wander in vain and wasting time, here you will be able to quickly and timely information about everything related to agriculture. Web Address offers an overview of all the websites that offer products or services for agriculture in Macedonia.Најдобрите веб-сајтови за аграр, на едно место! Наместо да талкате залудно и да губите време, овде ќе имате можност брзо и навремено да се информирате за се што е поврзано со аграр. Веб адресарот ви нуди преглед на сите веб-сајтови, коишто нудат производи или услуги за аграр во/за Македонија.

© 2014 Веб Адресар agrar | agriculture | аграр