logo


Tomatoland

Tomatoland претставува стакленик од најсовремен холандски тип на површина од 20000м2 и висина од 5м , со опрема од последната генерација за Повеќе »

Градинарство

Чекорови -Винарска визба

Лозјата на Чекорови се сместени во срцето на Тиквешкиот регион. Овој регион дава услови за зреење на грозје во суви и топли лета и благи зими со Повеќе »

Винарска визба Вино

Винар -Винарска визба

ВИНАР е винарска визба од Скопје, основана 2004 година. Производството на винарската визба ВИНАР е со годишен капацитет од 50,000 литри високо Повеќе »

Винарска визба Вино

Агро Ели

Основањето на фирмата АГРО ЕЛИ е плод на соработката помеѓу бизнисот од една страна и следбениците на макробиотиката како филозофија на животот, од Повеќе »

Здрава храна Макробиотика

Super Group

Следејќи го растот на технологијата и економијата во глобалниот свет, компанијата Супер Груп Ви ги нуди квалитетните и вкусни производи од својата Повеќе »

Здрава храна Алва Рафинирано Масло

Млекарницата Муневере

Млекарницата Муневере е основана во 1996 година во село Стримница каде работи се до 2003година кога е преместена во градот Тетово... Повеќе »

Млечни производи

Медтартуф

Медтартуф се произведува на планината Кожуф од страна на фамилиите Костови и Андеви а научните испитувања и анализи ги следи Др.Петрески. Единствена Повеќе »

Пчеларство Мед

Јого Меркур

Јогомеркур е компанијасо повеќе од 20 години постоење на македонскиот пазар. Од самото формирање во 1990 година се занимаваме со промет на млечни Повеќе »

Млечни производи

Рима Комерц

Како лидери во снабдувањето на производителите со квалитетно семе Рима Комерц создава традиција во работењето низ години. Квалитетот го Повеќе »

Семенски материјал

Универзал Промет

"Универзал Промет" Кочани, Македонија е приватна компанија за производство и трговија, основана во 1990 година од страна на нејзиниот денешен Повеќе »

Зимница преработка на зеленчук

Френки

Нашите први искуства за извоз на храна датираат од 1995 година. Денеска Френки ДОО е еден од поголемите извозници за храна во Република Македонија. Повеќе »

Преработка на зеленчук Конзервирање зеленчук

АГРОИНВЕСТ

Компанијата започна со работа во почетокот на 1991 година. Исхраната на животни опфаќаше голем дел од тогашните деловни активности. Клучните сегменти Повеќе »

Сточна храна

Агропелагонија

Агропелагонија е приватна компанија основана во 1998 година. Основната дејност на фирмата е надворешна трговија со посебен акцент на свежо овошје и Повеќе »

Овошје и зеленчук

Ал Макс

Фирмата ,,АЛ-МАКС,, ДОО Струмица Р.Македонија е формирана 1997 со единствена цел изградба на Рафинерија на масло. "АЛ-МАКС" е единствен произведувач Повеќе »

Рафинерија на масло

Lista na veb strani za agrar Web sites about agriculture Листа на веб страни за аграр

Site veb-sajtovi od Makedonija za agrar na edno mesto ! Na nasiot sajt ke imate moznost brzo i navremeno da se informirate za se sto e povrzano na veb prostorot vo Makedonija. Veb adresarot vi nudi pregled na site veb-sajtovi, koisto nudat proizvodi ili uslugi vo Makedonija za agrar

All websites from Macedonia sorted by agriculture on one place! On our site you will be able quickly to find all the information related with different web sites sorted by agriculture. Our web directory includes a listing of all websites that offer products or services in Macedonia.

Сите веб-сајтови од Македонија за аграр на едно место ! На нашиот сајт ќе имате можност брзо и навремено да се информирате за се што е поврзано на веб просторот во Македонија. Веб адресарот ви нуди преглед на сите веб-сајтови, коишто нудат производи или услуги во Македонија за аграр

Deloven imenik za agrar Business pages about agriculture Деловен именик за аграр

Najdobrite veb-sajtovi za agrar, na edno mesto! Namesto da talkate zaludno i da gubite vreme, ovde ke imate moznost brzo i navremeno da se informirate za se sto e povrzano so agrar. Veb adresarot vi nudi pregled na site veb-sajtovi, koisto nudat proizvodi ili uslugi za agrar vo/za Makedonija.Best websites for agriculture and in one place! Rather than wander in vain and wasting time, here you will be able to quickly and timely information about everything related to agriculture. Web Address offers an overview of all the websites that offer products or services for agriculture in Macedonia.Најдобрите веб-сајтови за аграр, на едно место! Наместо да талкате залудно и да губите време, овде ќе имате можност брзо и навремено да се информирате за се што е поврзано со аграр. Веб адресарот ви нуди преглед на сите веб-сајтови, коишто нудат производи или услуги за аграр во/за Македонија.

© 2014 Веб Адресар agrar | agriculture | аграр