logo


Вори

Вори произведува конзервирани производи од овошје и зеленчук по сопствени рецепти кои ги задоволуваат потрушувачите со префинет вкус. Производите се Повеќе »

Преработка на овошје и зеленчук

Жито Вардар

Почетокот на Жито Вардар е поврзан со мелницата која е изградена во далечната 1927 година. Во тоа време капацитетот бил 12 тони преработена пченица Повеќе »

Млин Сточна храна Сувомеснати производи

Жито Караорман

МПИ "Жито Караорман" АД Кичево е основана во 1952 година. Во своето работење фирмата постигнувала одлични резултати и е една од водечките фирми во Повеќе »

Млин Бели печива

Мелница Илинче

Мелничко пекарската индустрија ИЛИНЧЕ е релативно младо претпријатие. Неговите зачетоци се во 1990 година со изградба на мелница за преработка на Повеќе »

Млин Пекара

Медитеран АМ

Медитеран АМ постои од 1995 година на овие простори. Главно се занимава со увоз на квалитетни материјали од областа на продажба на фолија за Повеќе »

Полиетиленска фолија Стреч фолија Системи капка по капка

Dino Kompani

Dino Kompani е доверлив и навремен снабдувач на заленчук и овошје со тенденција на градење долгорочни партнерски односи со своите клиенти. Преку Повеќе »

Овошје и зеленчук Дистрибуција

Најк Пром

НАЈК-ПРОМ ДООЕЛ постои 9 години, и се занимава со трговија на големо и мало, продажба на половни трактори, половна приклучна механизација, половни Повеќе »

Земјоделски машини Земјоделска механизација

Сафир Промет

Основната дејност на Сафир Промет е откуп и дистрибуција на овошје и зеленчук. Покрај ова компанијата работи и како дустрибутер на прехрамбени Повеќе »

Овошје и зеленчук Откуп и дистрибуција

Баџо Компани

"БАЏО" ДООЕЛ - Богданци е основана во 1992 година како друштво за производство, трговија и услуги од страна на г. Томе Шапкаров. Главната дејност Повеќе »

Земјоделски производи Дистрибуција

Тома- Радово

Фирмата е основана 2002 година и отогаш па до ден денес ја прати успех. Успешноста на оваа фирма се темели на тоа што добро ги познава потребите за Повеќе »

Овошје и зеленчук Откуп

Апицентар

Нашата компанија АПИЦЕНТАР постои од 1970 година а корените на нашето пчеларство се постари од 150 год. Располагаме со 150-200 семејства во Повеќе »

Пчеларство Пчеларска школа Пчелни производи

БАГА ФООД

БАГА ФООД ДОО е фабрика специјализирана за преработка на конзервирани производи од високо квалитетни суровини (зеленчук и овошје), кои потекнуваат од Повеќе »

Овошје и зеленчук Преработка и конзервирање

Млин Стојчев

Бројните признанија за квалитет на производите и на процесот, контролираното потекло на суровините, искуството и знаењето го прават Млин Стојчев – Повеќе »

Млин

Lista na veb strani za agrar Web sites about agriculture Листа на веб страни за аграр

Site veb-sajtovi od Makedonija za agrar na edno mesto ! Na nasiot sajt ke imate moznost brzo i navremeno da se informirate za se sto e povrzano na veb prostorot vo Makedonija. Veb adresarot vi nudi pregled na site veb-sajtovi, koisto nudat proizvodi ili uslugi vo Makedonija za agrar

All websites from Macedonia sorted by agriculture on one place! On our site you will be able quickly to find all the information related with different web sites sorted by agriculture. Our web directory includes a listing of all websites that offer products or services in Macedonia.

Сите веб-сајтови од Македонија за аграр на едно место ! На нашиот сајт ќе имате можност брзо и навремено да се информирате за се што е поврзано на веб просторот во Македонија. Веб адресарот ви нуди преглед на сите веб-сајтови, коишто нудат производи или услуги во Македонија за аграр

Deloven imenik za agrar Business pages about agriculture Деловен именик за аграр

Najdobrite veb-sajtovi za agrar, na edno mesto! Namesto da talkate zaludno i da gubite vreme, ovde ke imate moznost brzo i navremeno da se informirate za se sto e povrzano so agrar. Veb adresarot vi nudi pregled na site veb-sajtovi, koisto nudat proizvodi ili uslugi za agrar vo/za Makedonija.Best websites for agriculture and in one place! Rather than wander in vain and wasting time, here you will be able to quickly and timely information about everything related to agriculture. Web Address offers an overview of all the websites that offer products or services for agriculture in Macedonia.Најдобрите веб-сајтови за аграр, на едно место! Наместо да талкате залудно и да губите време, овде ќе имате можност брзо и навремено да се информирате за се што е поврзано со аграр. Веб адресарот ви нуди преглед на сите веб-сајтови, коишто нудат производи или услуги за аграр во/за Македонија.

© 2014 Веб Адресар agrar | agriculture | аграр