logo


Хемометал

ХЕМОМЕТАЛ ДООЕЛ е основана во 1990 година, со седиште и сопствен склад во населба Кравари, Битола. Од основањето па се до денес главна дејност на Повеќе »

Земјоделска механизација Опрема Фарми Системи Молзење

Бучен Козјак

Со тајната на рецептите од старите мајстори, од посебно одбрано млеко, со посебно одбрани кисело млечни култури и со помош на најновите технолошки Повеќе »

Млеко и млечни производи

Фитохемија

ФИТОХЕМИЈА дооел Св.Николе е основана на 07.07.1999 година како фирма за трговија со репроматеријали за земјоделството. Идејата за формирање на Повеќе »

Земјоделски репроматеријали

МИРАНА

МИРАНА е друштво со ограничена одговорност, во приватна сопственост, основано од едно лице во 1999год. На почетокот од своето работење започнува Повеќе »

Кондиторски Производи Маргарин Кечап Сенф Мајонез

Агриа Агроиндустриска Групација

Агриа Агроиндустриска Групација со седиште во Велес,во својот капацитет ги опфаќа Фабриката за Сточна Храна Овчеполка, Свињарската Фарма во Градско, Повеќе »

Сточна храна

Агрониколов

Агрониколов -Велес Повеќе »

Вино

П.И. "Благој Ѓорев" А.Д.

Развојниот пат на Прехрамбената индустрија “БЛАГОЈ ЃОРЕВ” АД од Велес започнува во 1923г. Како фабрика за масло работи до 1999 година кога е Повеќе »

Рафинерија на масло Маргарин Алва

Винарска визба Велвин

Винарска визба Велвин ДООЕЛ Увоз - Извоз Велес Повеќе »

Винарска визба Вино

Стоби

Најдоброто грозје го заслужува само најдоброто. Само од комбинацијата на знаење, искуство пренесувано со генерации, модерна технологија и многу љубов Повеќе »

Винарска визба Вино

Агрипро Валандово

Агрипро Валандово- Производство на овошје, расадници.. Повеќе »

Овошје

Визба Валандово

На крајниот Југ на Република Македонија е распространета Валандовската котлина. Овде се крстосуваат патиштата кон Грција на Југ, Бугарија на Исток и Повеќе »

Вино Винарска визба

Lista na veb strani za agrar Web sites about agriculture Листа на веб страни за аграр

Site veb-sajtovi od Makedonija za agrar na edno mesto ! Na nasiot sajt ke imate moznost brzo i navremeno da se informirate za se sto e povrzano na veb prostorot vo Makedonija. Veb adresarot vi nudi pregled na site veb-sajtovi, koisto nudat proizvodi ili uslugi vo Makedonija za agrar

All websites from Macedonia sorted by agriculture on one place! On our site you will be able quickly to find all the information related with different web sites sorted by agriculture. Our web directory includes a listing of all websites that offer products or services in Macedonia.

Сите веб-сајтови од Македонија за аграр на едно место ! На нашиот сајт ќе имате можност брзо и навремено да се информирате за се што е поврзано на веб просторот во Македонија. Веб адресарот ви нуди преглед на сите веб-сајтови, коишто нудат производи или услуги во Македонија за аграр

Deloven imenik za agrar Business pages about agriculture Деловен именик за аграр

Najdobrite veb-sajtovi za agrar, na edno mesto! Namesto da talkate zaludno i da gubite vreme, ovde ke imate moznost brzo i navremeno da se informirate za se sto e povrzano so agrar. Veb adresarot vi nudi pregled na site veb-sajtovi, koisto nudat proizvodi ili uslugi za agrar vo/za Makedonija.Best websites for agriculture and in one place! Rather than wander in vain and wasting time, here you will be able to quickly and timely information about everything related to agriculture. Web Address offers an overview of all the websites that offer products or services for agriculture in Macedonia.Најдобрите веб-сајтови за аграр, на едно место! Наместо да талкате залудно и да губите време, овде ќе имате можност брзо и навремено да се информирате за се што е поврзано со аграр. Веб адресарот ви нуди преглед на сите веб-сајтови, коишто нудат производи или услуги за аграр во/за Македонија.

© 2014 Веб Адресар agrar | agriculture | аграр