logo


"ТУРАН"

Приватната компанија ТУРАН-ИВАН ДООЕЛ од Богданци се наоѓа во јужниот регион на Македонија и е препознатлив во светот како регион со еколошко чиста Повеќе »

Овошје и зеленчук

Даниво Дооел

Реномираната компанија „Даниво Дооел“ Е основана во 2000та година. Се занимава со Производство и преработка на ориз и др. Житарици како и репроцесија Повеќе »

Ориз

СБВ Ромеро Витро

СБВ Ромеро Витро е лабораторија за култура на ткиво и претставува најголем центар за масовно производство на саден материјал на SBW International BV Повеќе »

Саден материјал

Пајдаков Доо

Пајдаков Доо е формирана во 1989 како фирма за трговија. Во 1997 фирмата ја смени својата дејност и почна да работи во полето за обработка на храна. Повеќе »

Преработка Овошје и зеленчук Ајвар Корнишони Феферони

Попе Плус Дооел - Гевгелија

Попе Транспорт/Попе Плус. Oвластен дистрибутер на производите на Конти-Хидропласт.Најквалитетна земјоделска механизација. Најсигурeн и најбрз Повеќе »

Земјоделска механизација Земјоделска аптека Земјоделски алати

"Чилибија" Дооел

ЧИЛИБИЈА е формирана во Јужна Вардарска долина во Р.Македонија. Овој регион има специфична суб-медитеранска клима и многу сончеви денови во текот на Повеќе »

Производство на овошје и зеленчук

КИМ

КИМ е компанија посветена на потрошувачите. Основана во 1999 година, од 100 % домашен капитал, компанијата КИМ, започна со производство на доматен Повеќе »

Кечап Мајонез Печурки Мармалад Сос Прелив

Винарска визба "Повардарие" а.д. - Неготино

Како прва приватна визба во Република Македонија, која во текот на своето постоење работи со еден производ кој живее и ќе живее со непредвидливоста Повеќе »

Винарска визба Вино

Жито Полог - Тетово

Во чекор со актуелните движења на пазарот, следејќи ги барањата и се попрефинетиот вкус на потрошувачите, АД"Жито Полог" е исклучиво ориентирана кон Повеќе »

Брашно Леб Тестенини Конзумни јајца

КОРК дооел

КОРК дооел Производство на вино, крунски затварачи, навојни затварачи, декоративни и два вида на фармацевтски затварачи, лепила... Повеќе »

Вино Затварачи на шишина

Винарија Пирган

Винаријата Пирган се наоѓа на излезот од Прилеп, на десната страна на регионалниот пат Прилеп - Кичево. Со работа започна во 2004 год. во склоп на Повеќе »

Винарска визба Вино

Lista na veb strani za agrar Web sites about agriculture Листа на веб страни за аграр

Site veb-sajtovi od Makedonija za agrar na edno mesto ! Na nasiot sajt ke imate moznost brzo i navremeno da se informirate za se sto e povrzano na veb prostorot vo Makedonija. Veb adresarot vi nudi pregled na site veb-sajtovi, koisto nudat proizvodi ili uslugi vo Makedonija za agrar

All websites from Macedonia sorted by agriculture on one place! On our site you will be able quickly to find all the information related with different web sites sorted by agriculture. Our web directory includes a listing of all websites that offer products or services in Macedonia.

Сите веб-сајтови од Македонија за аграр на едно место ! На нашиот сајт ќе имате можност брзо и навремено да се информирате за се што е поврзано на веб просторот во Македонија. Веб адресарот ви нуди преглед на сите веб-сајтови, коишто нудат производи или услуги во Македонија за аграр

Deloven imenik za agrar Business pages about agriculture Деловен именик за аграр

Najdobrite veb-sajtovi za agrar, na edno mesto! Namesto da talkate zaludno i da gubite vreme, ovde ke imate moznost brzo i navremeno da se informirate za se sto e povrzano so agrar. Veb adresarot vi nudi pregled na site veb-sajtovi, koisto nudat proizvodi ili uslugi za agrar vo/za Makedonija.Best websites for agriculture and in one place! Rather than wander in vain and wasting time, here you will be able to quickly and timely information about everything related to agriculture. Web Address offers an overview of all the websites that offer products or services for agriculture in Macedonia.Најдобрите веб-сајтови за аграр, на едно место! Наместо да талкате залудно и да губите време, овде ќе имате можност брзо и навремено да се информирате за се што е поврзано со аграр. Веб адресарот ви нуди преглед на сите веб-сајтови, коишто нудат производи или услуги за аграр во/за Македонија.

© 2014 Веб Адресар agrar | agriculture | аграр