logo


Агро алтернатива

Агро алтернатива е првиот македонски веб сајт за диверзификација на земјоделското производство. Овде можете да ги најдете сите потребни информации за Повеќе »

Земјоделие Аронија Лешник Рурален туризам Ракотворби Американска боровинка

Kanonada

Канонада - Претпријатие за производство и трговија Повеќе »

Делови за машини Земјоделски машини

„ВИКТОР 92-г“ ДООЕЛ

Друштвото за производство и трговија со раноградинарски и семенски материјали ВИКТОР 92г ДООЕЛ с. Воѓани Прилеп, е основано во 1992 година. Главна Повеќе »

Земјоделски производи Семенски материјал

BIMFOOD d.o.o.

BIMFOOD d.o.o. Македонија потекнува од почетокот на 2007 година, како идеја на два долгогодишни партнери од областа на печуркарството и тоа Мирко Повеќе »

Производство на печурки Преработка на печурки

Чеза КОМЕРЦ

Чеза КОМЕРЦ е приватна компанија, формирана во 1990 година. Главната дејност на компанијата е трговија со зрнести производи, семки, зачини, сушени Повеќе »

Зрнести производи Зачини Адитиви Сушени плодови

Био Флор

Кога почнувавме со одгледување калифорниски црви и производство органско ѓубриво нашата идеја беше да промовираме органска храна.Уште тогаш ни беше Повеќе »

Органско ѓубриво

Бонум

Фирмата Бонум е основан 1992.година како претпријатие во приватна сопственост. Основната дејност на претпријатието е производство и преработка Повеќе »

Шампињони Преработка и конзервирање

Golden nuts

Golden nuts е компанија која се занимава со производство и трговија на големо на зрнести плодови во светски размери, а особено на Балканот. Повеќе »

Зрнести плодови

Елмиго ДООЕЛ

Елмиго ДООЕЛ е приватна фирма основана 2002 година со седиште во Скопје. Се занимаваме со откуп и преработка на плод од смрека (Juniperi communis Повеќе »

Модра Смрека Етерично Масло Зрно Шумски плодови

Eуромилк

Eуромилк е основана во 1996 година во Скопје, од страна на сегашните сопственици Сребренов Јорданчо и Спирковски Горан. Успешната професионална Повеќе »

Млеко и млечни производи

Агрофила

Ладно цедените масла од производната програма на Агрофила се произведени на традиционален начин на пресување на различни маслодајни семиња, како што Повеќе »

Ладно цедено масло

Езимит Вино

Езимит Вино е винарија која ја интегрира традицијата на производство на грозје и вина кои се присутни низ вековите во Македонија од една страна и Повеќе »

Винарска визба Вино

Lista na veb strani za agrar Web sites about agriculture Листа на веб страни за аграр

Site veb-sajtovi od Makedonija za agrar na edno mesto ! Na nasiot sajt ke imate moznost brzo i navremeno da se informirate za se sto e povrzano na veb prostorot vo Makedonija. Veb adresarot vi nudi pregled na site veb-sajtovi, koisto nudat proizvodi ili uslugi vo Makedonija za agrar

All websites from Macedonia sorted by agriculture on one place! On our site you will be able quickly to find all the information related with different web sites sorted by agriculture. Our web directory includes a listing of all websites that offer products or services in Macedonia.

Сите веб-сајтови од Македонија за аграр на едно место ! На нашиот сајт ќе имате можност брзо и навремено да се информирате за се што е поврзано на веб просторот во Македонија. Веб адресарот ви нуди преглед на сите веб-сајтови, коишто нудат производи или услуги во Македонија за аграр

Deloven imenik za agrar Business pages about agriculture Деловен именик за аграр

Najdobrite veb-sajtovi za agrar, na edno mesto! Namesto da talkate zaludno i da gubite vreme, ovde ke imate moznost brzo i navremeno da se informirate za se sto e povrzano so agrar. Veb adresarot vi nudi pregled na site veb-sajtovi, koisto nudat proizvodi ili uslugi za agrar vo/za Makedonija.Best websites for agriculture and in one place! Rather than wander in vain and wasting time, here you will be able to quickly and timely information about everything related to agriculture. Web Address offers an overview of all the websites that offer products or services for agriculture in Macedonia.Најдобрите веб-сајтови за аграр, на едно место! Наместо да талкате залудно и да губите време, овде ќе имате можност брзо и навремено да се информирате за се што е поврзано со аграр. Веб адресарот ви нуди преглед на сите веб-сајтови, коишто нудат производи или услуги за аграр во/за Македонија.

© 2014 Веб Адресар agrar | agriculture | аграр