logo


Пилешка фарма Veze Sharri

Пилешка фарма за произведување на јајца Veze Sharri и фабриката за произведување на пилешко и говедско месо LECKER, се наоѓат во питореската и Повеќе »

Фарма Пилешко месо Говедско месо Јајца

Еко Шар

Ekosharr е компанија која постои 14 години, а за овој краток период на своето постоење одбележа нагорен тренд на развој. Во изминатиот период Повеќе »

Млеко и млечни производи

Маби-Трејд

Идеите за добро работење можат да се најдат насекаде и не е потребен само цврст, умешен и насочен менаџмент за успешен бизнис. Потребна е и искреност Повеќе »

Преработка на овошје и зеленчук Конзервирани продукти

З Пласт

З Пласт доо од с. Муртино - фирма лоцирана во Југоисточниот регион на Македонија, поточно во Струмичкиот регион. Основна препознатливост на нашата Повеќе »

Овошје и зеленчук

ВегеФреш

ВегеФреш е новосоздадена Кооператива, регистрирана во април 2010 г. како иницијатива од 12 членови, произведувачи на зеленчук од село Повеќе »

Овошје и зеленчук

АД Земјоделско сточарски комбинат - Струмица

ЗСК е формиран во далечната 1969 година. Местоположбата на оваа компанија нуди поволни природни услови за производство на еколошки чисти и здрави Повеќе »

Земјоделски производи Сточна храна Млеко Млечни Производи

Млекара Јока

Mлекара Јока започна со работа на 29.04.1993 година меѓу првите приватни млекари во регионот. Во текот на годините, ги следиме и применуваме Повеќе »

Млеко и млечни производи

ПОТ - Колешино

фабриката започна со преработка на овошје и зеленчук во 2000 година. Започнавме како мала фабрика со преработка на само дел од земјоделските култури Повеќе »

Преработка на овошје и зеленчук

Радикс

Радикс ДООЕЛ е основена е 1991 година од основачот дипломиран инж. технолог Тимо Занев. Во почетокот фирмата работи како откупен центар на печурки, Повеќе »

Печурки Шумски плодови Лековити билки

Тенториум

"Тенториум", е прва и најголема компанија со производи од пчели која низ својата дваесетгодишна работа го најде идеалниот спој на традиционалната Повеќе »

Пчелни производи

АД ОРАНЖЕРИИ - Хамзали

АД ОРАНЖЕРИИ с. Хамзали општина Босилово, Струмица е Акционерско Друштво чија претежна дејност е производство на раноградинарски култури : разни Повеќе »

Земјоделски производи Производство на зеленчук

Хортена

Приватното претпријатие Хортена доо, е основано 1994 година во Струмица, а 2006 година е регистирано и во Белград, Србија. Хортена се занимава со Повеќе »

Овошје и зеленчук Земјоделски производи

Бест фуд ТИ

Бест фуд ТИ е компанија која што преработува зеленчук и овошје. Основана е во 1991 како Тргоинженеринг. Повеќе »

Преработка на овошје и зеленчук

Lista na veb strani za agrar Web sites about agriculture Листа на веб страни за аграр

Site veb-sajtovi od Makedonija za agrar na edno mesto ! Na nasiot sajt ke imate moznost brzo i navremeno da se informirate za se sto e povrzano na veb prostorot vo Makedonija. Veb adresarot vi nudi pregled na site veb-sajtovi, koisto nudat proizvodi ili uslugi vo Makedonija za agrar

All websites from Macedonia sorted by agriculture on one place! On our site you will be able quickly to find all the information related with different web sites sorted by agriculture. Our web directory includes a listing of all websites that offer products or services in Macedonia.

Сите веб-сајтови од Македонија за аграр на едно место ! На нашиот сајт ќе имате можност брзо и навремено да се информирате за се што е поврзано на веб просторот во Македонија. Веб адресарот ви нуди преглед на сите веб-сајтови, коишто нудат производи или услуги во Македонија за аграр

Deloven imenik za agrar Business pages about agriculture Деловен именик за аграр

Najdobrite veb-sajtovi za agrar, na edno mesto! Namesto da talkate zaludno i da gubite vreme, ovde ke imate moznost brzo i navremeno da se informirate za se sto e povrzano so agrar. Veb adresarot vi nudi pregled na site veb-sajtovi, koisto nudat proizvodi ili uslugi za agrar vo/za Makedonija.Best websites for agriculture and in one place! Rather than wander in vain and wasting time, here you will be able to quickly and timely information about everything related to agriculture. Web Address offers an overview of all the websites that offer products or services for agriculture in Macedonia.Најдобрите веб-сајтови за аграр, на едно место! Наместо да талкате залудно и да губите време, овде ќе имате можност брзо и навремено да се информирате за се што е поврзано со аграр. Веб адресарот ви нуди преглед на сите веб-сајтови, коишто нудат производи или услуги за аграр во/за Македонија.

© 2014 Веб Адресар agrar | agriculture | аграр