logo


Млекара Мак-Милк

Мак-Милк е семејно претпријатие кое е основано далечната 1998 година како бренд на Д.П.Т.У. Акос-Ком Куманово. Друштвото е основано од страна на Повеќе »

Млеко и млечни производи

Стипико

СТИПИКО е фамилијарен бизнис веќе трета генерација. Денес СТИПИКО го контролира целиот процес на производство, од набавка на трупци и нивно Повеќе »

Винарска визба Вино

Јанаки Комерц

Основана во 1990 година, кога понудата и побарувачката во областа на резервните делови беше на минимално ниво кога подемот на модернизацијата на авто Повеќе »

Земјоделска механизација

АБ-ФАРМА

АБ Фарма е компанија со увозно извозни активности лоцирана во центарот на Македонија поточно во Кавадарци. Оперираме со увоз, извоз и дистрибуција на Повеќе »

Сточна храна

Агроконсалтинг Неда

Фирмата е формирана со поддршка од ИФАД (Меѓународен фонд за поддршка на земјоделството) и нуди консултантски услуги и посредување во секторот Повеќе »

Консултантски услуги

Винарија Попов

Винарија Попов -Кавадарци Повеќе »

Винарска визба Вино

Ем Ге - Компани

Емге компани постои од 01,08,1996 година. Во своето децениско постоење работиме за Вас и Вашите потреби. Ве молиме да оддвоите малку време и да ја Повеќе »

Земјоделска механизација Автомобили Половни автомобили

Макферт

Прва Приватна Агрохемиска лабараторија и е единствена таква лабораторија во земјата и истата е одлично прифатена од земјоделците. Повеќе »

Ѓубрива

К- ФАРМ - КОЖЛЕ

По 50 години стагнација,козарството повторно оживеа во Македонија. Со големи залагања се отвараат и репро-центри за одгледување на кози, како што е и Повеќе »

Козјо сирење

Маган-Мак

Почетоците на компанијата се поврзани со основањето на АГРО-МИКС доо Скопје во 1991 година и отварањето на земјоделска аптека во с. Трубарево (Сточен Повеќе »

Земјоделска аптека Ѓубриво Заштита на растенија Семенски материјал Системи за наводнување

Сано - Современа прехрана за животни

Сано е најзначаен европски бренд за минерални додатоци, премикси, замени за млеко, концентрати и специјалитети за современа исхрана за Повеќе »

Сточна храна

Земјоделско Пчеларска Задруга Напредок

Земјоделско Пчеларска Задруга Напредок –Скопје основана е 1954 година. Денешен статус на фирмата задруга со дефиниран задружен капитал преку Повеќе »

Пчелни производи

Хелтико

Врската помеѓу здравјето и исхраната е сосема очигледна. Правилната и здрава исхрана станува еден од најважните проблеми на современиот човек. Повеќе »

Здрава храна Природни чаеви Сушено овошје Зрнести плодови

Lista na veb strani za agrar Web sites about agriculture Листа на веб страни за аграр

Site veb-sajtovi od Makedonija za agrar na edno mesto ! Na nasiot sajt ke imate moznost brzo i navremeno da se informirate za se sto e povrzano na veb prostorot vo Makedonija. Veb adresarot vi nudi pregled na site veb-sajtovi, koisto nudat proizvodi ili uslugi vo Makedonija za agrar

All websites from Macedonia sorted by agriculture on one place! On our site you will be able quickly to find all the information related with different web sites sorted by agriculture. Our web directory includes a listing of all websites that offer products or services in Macedonia.

Сите веб-сајтови од Македонија за аграр на едно место ! На нашиот сајт ќе имате можност брзо и навремено да се информирате за се што е поврзано на веб просторот во Македонија. Веб адресарот ви нуди преглед на сите веб-сајтови, коишто нудат производи или услуги во Македонија за аграр

Deloven imenik za agrar Business pages about agriculture Деловен именик за аграр

Najdobrite veb-sajtovi za agrar, na edno mesto! Namesto da talkate zaludno i da gubite vreme, ovde ke imate moznost brzo i navremeno da se informirate za se sto e povrzano so agrar. Veb adresarot vi nudi pregled na site veb-sajtovi, koisto nudat proizvodi ili uslugi za agrar vo/za Makedonija.Best websites for agriculture and in one place! Rather than wander in vain and wasting time, here you will be able to quickly and timely information about everything related to agriculture. Web Address offers an overview of all the websites that offer products or services for agriculture in Macedonia.Најдобрите веб-сајтови за аграр, на едно место! Наместо да талкате залудно и да губите време, овде ќе имате можност брзо и навремено да се информирате за се што е поврзано со аграр. Веб адресарот ви нуди преглед на сите веб-сајтови, коишто нудат производи или услуги за аграр во/за Македонија.

© 2014 Веб Адресар agrar | agriculture | аграр