logo


Holland Farmin Macedonia

Компанијата Holand Farming Makedonija DOO e ќерка фирма на Holland Farming B.V. - Holandija.Основана е во 2008 година со цел да им донесе на Повеќе »

Вештачки ѓубрива Семенски материјал

ВидМилк

ВидМилк Генерален застапник на производите JOKA за Охрид и Струга. Повеќе »

Млеко и млечни производи

ТП Брашнара "Клас"

ТП Брашнара "Клас" Дуќан со долгогодишна традиција во својата дејност, постои и егзистира од 1996 година. Во своето работење има голем број Повеќе »

Сточна храна Брашно

Agri.mk

Аgri.mk е проект на ентузијасти, постдипломци на Факултетот за земјоделски науки и храна, Скопје, со цел доближување, информирање и промоција на Повеќе »

Земјоделие Информации Едукација Агробизнис Здрава храна

Компанија Бако

КОМПАНИЈА БАКО е приватна компанија формирана во 2000 година. Нашата главна дејност е производство, преработка, пакување и трговија со зрнести и Повеќе »

Зрнести плодови Сушено овошје Корнфлекс

Агромедика

Агромедика е основана во 2002 год. Во изминативе години израснавме во една од најреспектабилните компании во својата дејност. Ние од Агромедика Ви Повеќе »

Земјоделска аптека Јаболка

Зелена Берза

Пратејки ги светските трендови , дизајниравме портал на кој Ви обезбедуваме предуслови за промовирање и продажба на индивидуалното производство на Повеќе »

Земјоделие Купопродажба

www.agroklasik.mk

Агрокласик е друштво за земјоделие кое се занимава продажба на сертифициран саден материјал од сите видови овошни садници орев, лешник, бадем, Повеќе »

орев аронија лешник бадем Зрно саден материјал

Слога ДОО

Слога ДОО е водечка компанија во преработка на ориз и производство на пелети во Македонија. Нашата фабрика располага со најсофистицирана опрема за Повеќе »

Ориз Пелети

Рес-Ком

Дооел РЕС- КОМ Ресен е водечка компанија за производство пакување и дистрибуција на мед на македонскиот пазар, поранешниот југословенски пазар Повеќе »

Пчелни производи Мед Таан

Далас- Авдо

Мисија на компанијата претставува задоволување на потребите на пазарот за овошје и зеленчук во Република Македонија, нашата мисија претставува и Повеќе »

Овошје и зеленчук

АГРОЕФОДИА

Според Хесиод, замјоделецот може да биде успешен само преку долготрајно и редовно извршување на секојдневните обврски кои се дел од неговиот живот. Повеќе »

Земјоделска механизација Сточна храна Вештачки ѓубрива Семенски материјал Фарми Опрема

АРС ФРУИТ

АрсФруит ДООЕЛ е ексклузивен,овластен представник и дистрибутер на производите на Грчката компанија FEROR PLASTICS SA за територијата на Република Повеќе »

Опрема за наводнување Земјоделска механизација

Lista na veb strani za agrar Web sites about agriculture Листа на веб страни за аграр

Site veb-sajtovi od Makedonija za agrar na edno mesto ! Na nasiot sajt ke imate moznost brzo i navremeno da se informirate za se sto e povrzano na veb prostorot vo Makedonija. Veb adresarot vi nudi pregled na site veb-sajtovi, koisto nudat proizvodi ili uslugi vo Makedonija za agrar

All websites from Macedonia sorted by agriculture on one place! On our site you will be able quickly to find all the information related with different web sites sorted by agriculture. Our web directory includes a listing of all websites that offer products or services in Macedonia.

Сите веб-сајтови од Македонија за аграр на едно место ! На нашиот сајт ќе имате можност брзо и навремено да се информирате за се што е поврзано на веб просторот во Македонија. Веб адресарот ви нуди преглед на сите веб-сајтови, коишто нудат производи или услуги во Македонија за аграр

Deloven imenik za agrar Business pages about agriculture Деловен именик за аграр

Najdobrite veb-sajtovi za agrar, na edno mesto! Namesto da talkate zaludno i da gubite vreme, ovde ke imate moznost brzo i navremeno da se informirate za se sto e povrzano so agrar. Veb adresarot vi nudi pregled na site veb-sajtovi, koisto nudat proizvodi ili uslugi za agrar vo/za Makedonija.Best websites for agriculture and in one place! Rather than wander in vain and wasting time, here you will be able to quickly and timely information about everything related to agriculture. Web Address offers an overview of all the websites that offer products or services for agriculture in Macedonia.Најдобрите веб-сајтови за аграр, на едно место! Наместо да талкате залудно и да губите време, овде ќе имате можност брзо и навремено да се информирате за се што е поврзано со аграр. Веб адресарот ви нуди преглед на сите веб-сајтови, коишто нудат производи или услуги за аграр во/за Македонија.

© 2014 Веб Адресар agrar | agriculture | аграр