logo


Бош Фестивал

БОШ ФЕСТИВАЛ – е мултимедијална платформа, низ која се слави креативниот израз во урбан контекст. Или поинаку кажано, БОШ е обид за естетизирана Повеќе »

Фестивал Култура Мултимедија Поезија Филмови Театар

Coffee Fest Skopje

Coffee Fest Skopje е ексклузивен настан кој за првпат се одржува во Македонија. Истиот како резултат на долгогодишно искуство е професионално Повеќе »

Кафе

Поточиња

Детскиот фестивал ПОТОЧИЊА на македонската музичка сцена котира од 2004 година. Веќе неколку години целта на фестивалот е развивање на детската Повеќе »

Дружење

ИФФК Браќа Манаки

Интернационалниот Фестивал на Филмска Камера "Браќа Манаки", што се одржува секоја година во Битола, е организиран од Друштвото на филмски работници Повеќе »

Фестивал на Филмска Камера Браќа Манаки Битола

Дирекција за култура и уметност - Скопје

Официјално корените на Дирекцијата за култура и уметност на Скопје ги наоѓаме во далечната 1948 година, што ја вбројува во институциите со најдолга Повеќе »

Скопско лето Блуз и соул Есенски свечености

Фестивал Охридско Лето

Фестивалот Охридско Лето претставува големо достоинство и исклучителна културна придобивка за Охрид и Р.Македонија. Манифестација со која на Повеќе »

Охридско лето концерти изложби театарски претстави

Струшки вечери на поезијата

Струшките вечери на поезијата се започнати во 1962 година, со серија читања на група македонски поети во чест на браќата Константин и Димитар Повеќе »

Струшки вечери на поезијата Мултимедијални вечери

Мал Битолски Монмартр

Од освојувањето на првата награда на детското ликовно студио на сојузниот конкурс на „Сината ластовичка“ и раѓањето на идејата, преку денот на Повеќе »

Битолски Монмартр Ликовни каравани и школи Детско ликовно студио

Вино - Скоп

Вино Скоп е интернационален фестивал за вино кој секоја година се одржува во Скопје во Октомври. Како и секоја година, фестивалот нуди голем избор на Повеќе »

Вино Скоп винарии фестивал Фествали музички настапи вино

Пиволенд

Пиволенд 2012 ќе се одржи од 29-ти август до 2-ри септември на паркингот пред спортскиот центар „Борис Трајковски“ во Скопје со комплетната музичка и Повеќе »

Пиволенд Концерти Настани

Фестивал Здраво Млади!

Четири децении МЛАДИ, четири децении обликување на културниот спектар во нашиот град, четири децении расадник на идеи, енергија и Повеќе »

Фестивал за нова музика Концерти МКЦ

CINEDAYS

Фестивалот за Европски филм CINEDAYS се одржува секоја година во Скопје и е единствен од ваков вид во Македонија. Досега на фестивалот се прикажани Повеќе »

CINEDAYS Европски филмови

Групација ЕРА Скопски Саем

Саемите обезбедуваат високо флексибилна средина во која може да се постигне широк спектар на продажни и маркетинг цели, од прибирање на продажни Повеќе »

Финекспо Вински Фестивал ИТФ-Агрофуд Саем на жена Технома Транспорт и логистика

Велофест

Креативен фестивал за велосипеди„ВелоФест“ е платформа за промоција на велосипедот како начин на живот: транспортно средство, рекреативно средство, Повеќе »

Фестивали Велосипеди

Lista na veb strani za manifestacii Web sites about events Листа на веб страни за манифестации

Site veb-sajtovi od Makedonija za manifestacii na edno mesto ! Na nasiot sajt ke imate moznost brzo i navremeno da se informirate za se sto e povrzano na veb prostorot vo Makedonija. Veb adresarot vi nudi pregled na site veb-sajtovi, koisto nudat proizvodi ili uslugi vo Makedonija za manifestacii

All websites from Macedonia sorted by events on one place! On our site you will be able quickly to find all the information related with different web sites sorted by events. Our web directory includes a listing of all websites that offer products or services in Macedonia.

Сите веб-сајтови од Македонија за манифестации на едно место ! На нашиот сајт ќе имате можност брзо и навремено да се информирате за се што е поврзано на веб просторот во Македонија. Веб адресарот ви нуди преглед на сите веб-сајтови, коишто нудат производи или услуги во Македонија за манифестации

Deloven imenik za manifestacii Business pages about events Деловен именик за манифестации

Najdobrite veb-sajtovi za manifestacii, na edno mesto! Namesto da talkate zaludno i da gubite vreme, ovde ke imate moznost brzo i navremeno da se informirate za se sto e povrzano so manifestacii. Veb adresarot vi nudi pregled na site veb-sajtovi, koisto nudat proizvodi ili uslugi za manifestacii vo/za Makedonija.Best websites for events and in one place! Rather than wander in vain and wasting time, here you will be able to quickly and timely information about everything related to events. Web Address offers an overview of all the websites that offer products or services for events in Macedonia.Најдобрите веб-сајтови за манифестации, на едно место! Наместо да талкате залудно и да губите време, овде ќе имате можност брзо и навремено да се информирате за се што е поврзано со манифестации. Веб адресарот ви нуди преглед на сите веб-сајтови, коишто нудат производи или услуги за манифестации во/за Македонија.

manifestacii) events манифестации


Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар manifestacii | events | манифестации