logo


Култура - Република Македонија

Културниот живот во Република Македонија.. Повеќе »

Настани Проекти Фестивали

Soravia Group

Soravia Group е холдинг компанија која работи во Централна и Југоисточна Европа, и се состои од три стратешки бизнис единици: развој на недвижнини, Повеќе »

Развој на недвижнини Проекти за недвижнини

Buskerfest

Уличните фестивали се значајна културна атракција во многу земји, а благодарние на БАСКЕР ФЕСТ, на оваа листа се вклучува и Македонија. БАСКЕР ФЕСТ е Повеќе »

Културна манифетација

Денс Фест

Интерарт културниот центар е единствен центар во Македонија посветен исклучиво на развојот на современиот танц. Преку своите проектни линии, Повеќе »

Фестивал

НАМИКО

НАМИКО е специјализирана фирма за организација на настани. Организација на настани е наша основна дејност и професионална ориентација. Фокусирајте Повеќе »

Организација на настани

ЗЛАТНО СЛАВЕЈЧЕ

Детски музички фестивал "ЗЛАТНО СЛАВЕЈЧЕ" Повеќе »

Музички фестивал

Фестивал "Војдан Чернодрински" -Прилеп

Македонскиот театарски фестивал "Војдан Чернодрински" е конституиран 1965 година на иницијатива на Здружението на драмските уметници од Република Повеќе »

Театарски фестивал Културни настани Уметност

De Sonanz

Фестивалот за електронска музика и медиумска уметност де:сонанц по петти пат ќе претстави врвни артисти од германската и македонската електронска Повеќе »

Уметност

Fasionweekendskopje.mk

Единствениот настан од ваков вид во Скопје кој се одржува двапати годишно, FWSK собира на едно место воспоставениосновани, како и млади и нови модни Повеќе »

Моден Викенд Саем Мода

Тетово Филм Фестивал

Филмски фестивал со повеќе од 27 земји од целиот свет.Жирито избра најдобри филмови кои ќе бидат проектирани во текот на четирите фестивалски Повеќе »

филмски фестивал

Фестивали Езерски бисери и Ѕвездички

На меѓународниот арт фестивал "Езерски бисери" учествуваат детски и младински вокални, инструментални и танц групи, ансамбли и солисти кои се Повеќе »

Детски Меѓународни Арт Фестивали Македонија Песни

Форест Фест

„Секое дрво има свое семејство“. Промоција на семејното шумарство преку дводневен фестивал на шумата кој за прв пат се одржа во Берово. На Повеќе »

Фестивал Шумарство Шумски Плодови Саем

Локум Фест

Локум фест е фестивал кој ја слави традицијата и славното конзулско минато на Битола, а е дел од најдолгото културно лето во земјата Бит фест, а Повеќе »

Фестивали Етно Музика Локум Уметност Ракотворби

Lista na veb strani za manifestacii Web sites about events Листа на веб страни за манифестации

Site veb-sajtovi od Makedonija za manifestacii na edno mesto ! Na nasiot sajt ke imate moznost brzo i navremeno da se informirate za se sto e povrzano na veb prostorot vo Makedonija. Veb adresarot vi nudi pregled na site veb-sajtovi, koisto nudat proizvodi ili uslugi vo Makedonija za manifestacii

All websites from Macedonia sorted by events on one place! On our site you will be able quickly to find all the information related with different web sites sorted by events. Our web directory includes a listing of all websites that offer products or services in Macedonia.

Сите веб-сајтови од Македонија за манифестации на едно место ! На нашиот сајт ќе имате можност брзо и навремено да се информирате за се што е поврзано на веб просторот во Македонија. Веб адресарот ви нуди преглед на сите веб-сајтови, коишто нудат производи или услуги во Македонија за манифестации

Deloven imenik za manifestacii Business pages about events Деловен именик за манифестации

Najdobrite veb-sajtovi za manifestacii, na edno mesto! Namesto da talkate zaludno i da gubite vreme, ovde ke imate moznost brzo i navremeno da se informirate za se sto e povrzano so manifestacii. Veb adresarot vi nudi pregled na site veb-sajtovi, koisto nudat proizvodi ili uslugi za manifestacii vo/za Makedonija.Best websites for events and in one place! Rather than wander in vain and wasting time, here you will be able to quickly and timely information about everything related to events. Web Address offers an overview of all the websites that offer products or services for events in Macedonia.Најдобрите веб-сајтови за манифестации, на едно место! Наместо да талкате залудно и да губите време, овде ќе имате можност брзо и навремено да се информирате за се што е поврзано со манифестации. Веб адресарот ви нуди преглед на сите веб-сајтови, коишто нудат производи или услуги за манифестации во/за Македонија.

manifestacii) events манифестации


Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар manifestacii | events | манифестации