logo


Скопје Стрит Фестивал

Преку креативност, интеракција и музика сакаме заедно со вас да го изградиме социјалниот и емотивниот капитал за да го трансформираме градот во една Повеќе »

Фестивали Музика Уметност Графити Блејд Скејт

Денови на комедија

Меѓународниот театарски фестивал „Денови на комедија“ Куманово има ревијален карактер, секогаш се одржува во првата половина на октомври и со него Повеќе »

Меѓународен Театарски Фестивал Театри

Интерфест

Интернационалниот фестивал на класична музика "Интерфест" Битола кој традиционално се одржува од 02-12 октомври е основан во 1992 година . Повеќе »

Меѓународен Интернационален Фестивал Класична Музика

Камера 300

Официјален веб сајт на Интернационалниот фестивал на аматерски документарен филм „Камера 300“ во Битола. На него може да учествуваат сите оние што не Повеќе »

Меѓународни Фестивали Аматерски Документарни Филмови

Битола Шекспир Фестивал

Во периодот од 19 до 25 јули 2013 година Битола за прв пат беше домаќин на првото издание на „Битола Шекспир фестивал“. По историскиот успех кој Повеќе »

Фестивал Театар Театарски Претстави

Џифони Македонија

На 27 мај 2014 година во Скопје се одржа „ЏИФОНИ ДЕН“, кој опфати триста деца од повеќе средни и основни училишта од Скопје и чија цел е да го најави Повеќе »

Филмски Фестивали Деца Филмови Музика Фотографија

Струмица Опен Фестивал

Многу уметности, иновативни настани, невообичаени активности, културни манифестации, негување на фолколорот, хуманитарни збиднувања – програма со Повеќе »

Фестивали Културни Уметнички Дејности Манифестации Фолклорни ансамбли

Астерфест

Астерфест е интернационален филмски фестивал кој се одржува еднаш годишно во Струмица, Македонија. Десеттото издание на Астерфест ќе се одржи од 27 Повеќе »

Меѓународни Филмски Фестивали Кратки Филмови

Планински Филмски Фестивал Ехо

Во организација на Алпинизам.орг и Ехо фестивалот,Ве покануваме на овогодинешната средба со ехото од планините од целиот свет. Секојдневно, Повеќе »

Планински Филмски Фестивали Денови на планински филм

Робомак

РобоМак е интернационален настан посветен на развој на програмирањето и роботиката, на кој студентите ќе програмираат во мешани тимови и ќе се обидат Повеќе »

Меѓународни Саеми Натпревари Роботика Програмирање

Фестивал на античка драма "Стоби"

Во изминатите девет години, успеавме да создадеме фестивал, кој може да реконструира сцени од минатото. Како временска машина, фестивалот на античка Повеќе »

Интернационални Фестивали Античка Драма Театри

Скопска недела на архитектурата

Интернационалниот фестивал „Скопска недела на архитектурата“ има за цел да го постави Скопје на мапата на значајни архитектонски и културни центри во Повеќе »

Интернационални Фестивали Скопска Недела Архитектура

OFF-Fest

OFF-Fest е основан во 2002 година како втор фестивал кој произлезе од настанот со многу подолга традиција: Скопскиот џез фестивал (32 години). Повеќе »

Музички Фестивали Музика

Тиквешки Гроздобер

Тиквешки гроздобер претсавува продолжување на една долга и богата традиција која на овие простори се одржувала уште во времето на античка Македонија Повеќе »

Саеми Вино Манифестации Концерти Грозје Тиквешки гроздобер

Lista na veb strani za manifestacii Web sites about events Листа на веб страни за манифестации

Site veb-sajtovi od Makedonija za manifestacii na edno mesto ! Na nasiot sajt ke imate moznost brzo i navremeno da se informirate za se sto e povrzano na veb prostorot vo Makedonija. Veb adresarot vi nudi pregled na site veb-sajtovi, koisto nudat proizvodi ili uslugi vo Makedonija za manifestacii

All websites from Macedonia sorted by events on one place! On our site you will be able quickly to find all the information related with different web sites sorted by events. Our web directory includes a listing of all websites that offer products or services in Macedonia.

Сите веб-сајтови од Македонија за манифестации на едно место ! На нашиот сајт ќе имате можност брзо и навремено да се информирате за се што е поврзано на веб просторот во Македонија. Веб адресарот ви нуди преглед на сите веб-сајтови, коишто нудат производи или услуги во Македонија за манифестации

Deloven imenik za manifestacii Business pages about events Деловен именик за манифестации

Najdobrite veb-sajtovi za manifestacii, na edno mesto! Namesto da talkate zaludno i da gubite vreme, ovde ke imate moznost brzo i navremeno da se informirate za se sto e povrzano so manifestacii. Veb adresarot vi nudi pregled na site veb-sajtovi, koisto nudat proizvodi ili uslugi za manifestacii vo/za Makedonija.Best websites for events and in one place! Rather than wander in vain and wasting time, here you will be able to quickly and timely information about everything related to events. Web Address offers an overview of all the websites that offer products or services for events in Macedonia.Најдобрите веб-сајтови за манифестации, на едно место! Наместо да талкате залудно и да губите време, овде ќе имате можност брзо и навремено да се информирате за се што е поврзано со манифестации. Веб адресарот ви нуди преглед на сите веб-сајтови, коишто нудат производи или услуги за манифестации во/за Македонија.

manifestacii) events манифестации


Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар manifestacii | events | манифестации