logo


Недела на енергетиката - Македонија

Традиционално секоја година во Македонија се организира манифестацијата „Недела на енергетика - Македонија“. Настаните се организирани од Центарот за Повеќе »

Манифестации и настани Енергетика

Меѓународен Карневал "Прочка" Прилеп

По повод христијанскиот празник Прочка во Прилеп традиционално се одржува меѓународен карневал со маски во организација на општина Прилеп и Повеќе »

Меѓународни Карневали Маски Манифестации

Интернационалen филмски фестивал- ОСФАФ

Академскиот кино клуб го претставува Интернационален филмски фестивал - ОСФАФ,кој се одржува во Скопје.Право на учество на фестивалот има секој Повеќе »

Интернационални Филмски Фестивали Алтернативни Студенски Филмови

МакеДокс

МакеДокс, фестивалот за креативен документарен филм е основан во Скопје во 2010 година со цел да ја промовира и презентира креативната документарна Повеќе »

Фестивали Документарни Филмови Филмски манифестации

Пиво фест Прилеп

Пиво фест е фестивал што се одржува во летниот период во градот Прилеп во организација на општината Прилеп и стопанските субјекти од градот. Повеќе »

Фестивали Пиво Скара Прилеп

Бебе Саем

БЕБЕ САЕМ ве поканува да дојдете и да поминете забавен ден со семејството на место каде што се обединети најдобрите домашни и странски компании што Повеќе »

Саеми Производи Бебиња Трудници Деца Родители

Крушево Етно Град

Манифестацијата Крушево Етно Град има за цел да го презентира богатото македонско културно и историско наследство, а градот да се промовира како Повеќе »

Манифестации Културни дејности

Охридско Лето

Ако се зборува за Фестивалот Охридско лето во пресрет на неговото 54-то издание,сигурно е дека долгогодишното опстојување на оваа манифестација Повеќе »

Фестивали

Watch Out

WatchOut! is an open air film Festival organized by Loja. The third edition of WatchOut! Film Festival will take place from 21st to 24th of May 2014 Повеќе »

Film festivals

ТЕХО

Фестивалот “ТЕХО” поттикна многу македонски композитори да создадат дела кои ја доживееја својата праизведба на овој фестивал. Желбата за Повеќе »

Хорски Фестивал Хор

Струмички Карневал

Карневалот во Струмица е еден од најзначајните обичаи и традиции од таков вид во Републиката, кој отишол можеби најдалеку во својата трансформација Повеќе »

Струмички Карневал Маски Маскембал Струмица

Trophy Of Prilep

Prilep World Cup "Trophy Of Prilep" and Macedonia World Cup Повеќе »

Prilep World Cup Free flight Aeromodelling Contest

JobFair - Саем за вработување и кариера

JobFair е саем за вработување на студенти и дипломци кој се одржува на комплексот технички факултети во Скопје(ФЕИТ,ФИНКИ,МФС и ТМФ) и претставува Повеќе »

Саем Вработување Работа Кариера БЕСТ

Lista na veb strani za manifestacii Web sites about events Листа на веб страни за манифестации

Site veb-sajtovi od Makedonija za manifestacii na edno mesto ! Na nasiot sajt ke imate moznost brzo i navremeno da se informirate za se sto e povrzano na veb prostorot vo Makedonija. Veb adresarot vi nudi pregled na site veb-sajtovi, koisto nudat proizvodi ili uslugi vo Makedonija za manifestacii

All websites from Macedonia sorted by events on one place! On our site you will be able quickly to find all the information related with different web sites sorted by events. Our web directory includes a listing of all websites that offer products or services in Macedonia.

Сите веб-сајтови од Македонија за манифестации на едно место ! На нашиот сајт ќе имате можност брзо и навремено да се информирате за се што е поврзано на веб просторот во Македонија. Веб адресарот ви нуди преглед на сите веб-сајтови, коишто нудат производи или услуги во Македонија за манифестации

Deloven imenik za manifestacii Business pages about events Деловен именик за манифестации

Najdobrite veb-sajtovi za manifestacii, na edno mesto! Namesto da talkate zaludno i da gubite vreme, ovde ke imate moznost brzo i navremeno da se informirate za se sto e povrzano so manifestacii. Veb adresarot vi nudi pregled na site veb-sajtovi, koisto nudat proizvodi ili uslugi za manifestacii vo/za Makedonija.Best websites for events and in one place! Rather than wander in vain and wasting time, here you will be able to quickly and timely information about everything related to events. Web Address offers an overview of all the websites that offer products or services for events in Macedonia.Најдобрите веб-сајтови за манифестации, на едно место! Наместо да талкате залудно и да губите време, овде ќе имате можност брзо и навремено да се информирате за се што е поврзано со манифестации. Веб адресарот ви нуди преглед на сите веб-сајтови, коишто нудат производи или услуги за манифестации во/за Македонија.

manifestacii) events манифестации


Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар manifestacii | events | манифестации