logo


Самеримпекс-Импулси

ИМПУЛСИ - агенција за посредување при вработување во земјата и странство е дел од фирмата САМЕРИМПЕКС, која ги дополнува консултантските услуги Повеќе »

Тренинг и развој Советување за кариера Регрутирање и селекција

Securisat Обезбедување

Securisat е основана во Скопје во 2006 година. Securisat е вистинско решение за вршење на активности за истрага и обезбедување во вид на давање на Повеќе »

Обезбедување лица и имоти

Хема Консалтинг

Агенцијата Хема Консалтинг е Агенција за привремени вработувања и постои од 23.12.2002 година најпрво како Агенција за посредување при вработување со Повеќе »

Агенција за вработување

Агенција за вработување на Република Македонија

Со Агенцијата за вработување раководи директорот на Агенцијата за вработување на Република Македонија, со мандат од четири години. Директорот на Повеќе »

Државна институција Вработување

Luxury Properties Macedonia

Сите луксузни имоти од Македонија на едно место!Ексклузивни куќи и станови за изнајмување и продажба. We showcase Macedonia's most exclusive Повеќе »

недвижности имоти станови куќи луксузен имот агенти

Организација на работодавачи на Македонија

Организацијата на работодавачи претставува над 15 сектори, во кои се вработени скоро 70 000 вработени во 1012 претпријатија од приватниот сектор во Повеќе »

Лобирање Економско - социјален совет Колективно преговарање

Пресс Клиппинг

Ние сме компанија која веќе 7 години во Македонија врши услуги за мониторинг на медиумските објави и анализа на медиумскиот публицитет. Нашата Повеќе »

Медиумска анализа Медиумска контрола

Имиџ ПР

ImagePR е етаблирана и по многу нешта уникатна Агенција за oдноси со јавноста и промоција во Република Македонија, која преку доследно почитување на Повеќе »

Медиумска анализа Медиумска контрола

Завод за испитување на материјали

Заводот за испитување на материјали и развој на нови технологии „СКОПЈЕ“ А.Д. Скопје постои уште од 1956 год. Основан е од страна на факултетската Повеќе »

Контрола на квалитет Надзор на иградба Завод Испитување Материјали Завод за испитување

Коузон Корпорација

Коузон Корпорација е специјализирана компанија за работа со млади и за млади на територијата на Македонија ( и другите Балкански држави ) – Агенција Повеќе »

Работа во странство

Еуромак Контрол

Еуромак Контрол е стручно оспособена и специјализирана контролна организација, основана во 1999 во Скопје како друштво за техничко испитување, Повеќе »

Заштита при работа Обука Консалтинг Безбедност и здравје Контрола

Анторис

Агенцијата АНТОРИС е регистрирана во Министерството за труд и социјална политика и работи со лиценца “А”. Нашата главна цел е воспоставување високи Повеќе »

Пријавување работник Одјавување работодавач

Lista na veb strani za agencii Web sites about agencies Листа на веб страни за агенции

Site veb-sajtovi od Makedonija za agencii na edno mesto ! Na nasiot sajt ke imate moznost brzo i navremeno da se informirate za se sto e povrzano na veb prostorot vo Makedonija. Veb adresarot vi nudi pregled na site veb-sajtovi, koisto nudat proizvodi ili uslugi vo Makedonija za agencii

All websites from Macedonia sorted by agencies on one place! On our site you will be able quickly to find all the information related with different web sites sorted by agencies. Our web directory includes a listing of all websites that offer products or services in Macedonia.

Сите веб-сајтови од Македонија за агенции на едно место ! На нашиот сајт ќе имате можност брзо и навремено да се информирате за се што е поврзано на веб просторот во Македонија. Веб адресарот ви нуди преглед на сите веб-сајтови, коишто нудат производи или услуги во Македонија за агенции

Deloven imenik za agencii Business pages about agencies Деловен именик за агенции

Najdobrite veb-sajtovi za agencii, na edno mesto! Namesto da talkate zaludno i da gubite vreme, ovde ke imate moznost brzo i navremeno da se informirate za se sto e povrzano so agencii. Veb adresarot vi nudi pregled na site veb-sajtovi, koisto nudat proizvodi ili uslugi za agencii vo/za Makedonija.Best websites for agencies and in one place! Rather than wander in vain and wasting time, here you will be able to quickly and timely information about everything related to agencies. Web Address offers an overview of all the websites that offer products or services for agencies in Macedonia.Најдобрите веб-сајтови за агенции, на едно место! Наместо да талкате залудно и да губите време, овде ќе имате можност брзо и навремено да се информирате за се што е поврзано со агенции. Веб адресарот ви нуди преглед на сите веб-сајтови, коишто нудат производи или услуги за агенции во/за Македонија.

agencii) agencies агенции


Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар agencii | agencies | агенции