logo


Градинка 13 ноември

Во своето 60 годишно постоење, преку примарната грижа за многу генерации, Градинката се здоби со значајно место во воспитувањето на децата од пред Повеќе »

Детска Градинка

Green House Градинка

Идејата за основање на градинката Green House се случи сосема природно, како некаков вид логично продолжение на нашата многугодишна и посветена Повеќе »

Детска Градинка

Градинка Веселата дружина

ПДГ "Веселата дружина" започна со работа во Март/2011 год. Љубовта кон децата и желбата за работа со нив е основниот мотив за отворање на приватната Повеќе »

Детска Градинка

Градинка Весели Цветови

"Весели Цветови" денес е реномирана градинка која обезбедува квалитетен престој на деца од предучилишна возраст за граѓаните од Општина Кисела Вода. Повеќе »

Детска Градинка

Детска градинка Рада Поцева

Јавната установа за деца - Детската градинка „Рада Поцева“ Кавадарци e основана 1963 година по иницијатива на Општинското собрание. Основна Повеќе »

Детска Градинка

Градинка Раде Корчагин

ЈУДГ на О.Ц „Раде Јовчевски – Корчагин„ е основана 1948 година. Во моментов броиме три објекта, сите тие се наоѓаат на територијата на општина Повеќе »

Детска Градинка

Градинка Лилипут

На вашето дете му овозможуваме удобна атмосфера каде може да истражува, открива и екпериментира. Секое дете може да се развива на свој начин и по Повеќе »

Детска Градинка

Градинка Детска радост

Јавната установа за деца Детска градинка “Детска радост” општина Гази Баба Скопје својата дејност ја реализиа во корелација со најновите педагошко Повеќе »

Детска Градинка

Disney Игротека

Донесете ги вашите деца во кафе игротека Дизни, на забава, игра, прослава и прекрасен провод! Располагаме со простор за 60 деца и тоа во кафе Повеќе »

Игротека Деца Престој Забава

Детска градинка В.Ц.Трена

Оваа градинка располага со четири објекти. Објектот “ Другарче “ располага со капацитет од 150 деца –единствен во Р. Македонија каде за секоја група Повеќе »

Детска Градинка Забава Престој

Детска градинка Мирче Ацев

Од нејзиното основање до денес ОЈУДГ „Димче Мирчев” може да се гордее со квалитетна воспитно-згрижувачка и јавна дејност, со што е препознатлива во Повеќе »

Детска Градинка

Детска градинка Наша Иднина

Јавната општинска установа детска градинка "Наша иднина" – Прилеп е високоразвиена градинка. Градинката "Наша иднина" – Прилеп започнала да работи во Повеќе »

Детска Градинка

Атлантик ФМ

АтлантикФМ е основана во 1990 година од Божидар и Филимена Матиќ. Главна дејност на компанијата е трговија и продажба на најдбрите производи од Повеќе »

Детски Играчки Очила Бижутерија Украси

Zoo Bitola

Зоолошката Градина е основана во 1951 година од страна на група ентузијасти и љубители на животинскиот и растителниот свет од градот Битола. Неколку Повеќе »

Зоолошка Градина Животни

Lista na veb strani za deca Web sites about kids Листа на веб страни за деца

Site veb-sajtovi od Makedonija za deca na edno mesto ! Na nasiot sajt ke imate moznost brzo i navremeno da se informirate za se sto e povrzano na veb prostorot vo Makedonija. Veb adresarot vi nudi pregled na site veb-sajtovi, koisto nudat proizvodi ili uslugi vo Makedonija za deca

All websites from Macedonia sorted by kids on one place! On our site you will be able quickly to find all the information related with different web sites sorted by kids. Our web directory includes a listing of all websites that offer products or services in Macedonia.

Сите веб-сајтови од Македонија за деца на едно место ! На нашиот сајт ќе имате можност брзо и навремено да се информирате за се што е поврзано на веб просторот во Македонија. Веб адресарот ви нуди преглед на сите веб-сајтови, коишто нудат производи или услуги во Македонија за деца

Deloven imenik za deca Business pages about kids Деловен именик за деца

Najdobrite veb-sajtovi za deca, na edno mesto! Namesto da talkate zaludno i da gubite vreme, ovde ke imate moznost brzo i navremeno da se informirate za se sto e povrzano so deca. Veb adresarot vi nudi pregled na site veb-sajtovi, koisto nudat proizvodi ili uslugi za deca vo/za Makedonija.Best websites for kids and in one place! Rather than wander in vain and wasting time, here you will be able to quickly and timely information about everything related to kids. Web Address offers an overview of all the websites that offer products or services for kids in Macedonia.Најдобрите веб-сајтови за деца, на едно место! Наместо да талкате залудно и да губите време, овде ќе имате можност брзо и навремено да се информирате за се што е поврзано со деца. Веб адресарот ви нуди преглед на сите веб-сајтови, коишто нудат производи или услуги за деца во/за Македонија.

deca) kids деца


Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар deca | kids | деца