logo


Интекс и Ко

Компанијата Интекс и Ко е директен наследник на фирмата Интекс. Интекс е компанија основана во 1968мата година како фирма носител на текстилното Повеќе »

Текстил Долна облека Детска облека

Тетекс

Тетекс АД - Тетово е реномиран производител на текстилни производи и тоа конфекција и трикотажа за женски и машки модни производи, со современ Повеќе »

Текстилна индустрија Трикотажа Облека Ќебиња

Ненад Секирарски

Ненад Секирарски -Моден дизајнер Повеќе »

Мода Стил Облека

Трикотажа Пелистер

Основана во 1923 година, Трикотажа Пелистер е извозно ориентирана фирма специјализирана за памучна трикотажа. 88 годишното искуство, комплетната Повеќе »

Текстил Долна Облека Пижами Бањарки Тренерки

Бела Наполи Трејд

д.о.о.е.л. Бела Наполи Трејд е основано во 1995 година од Љубе Кузмановски - инженер за производство на чевли со долгогодишно искуство во Повеќе »

Обувки

Биана Шус

Биана Шус е основана 1993 год. и е пионер во чевларската индустрија на Р.Македонија. Основна дејност на претпријатието е производство на женски чевли Повеќе »

Обувки

Бисер

Фирмата своите први чекори ги направи во 1990 година во Велес.Резултат на ова каде што сега се наоѓа е долгогодишна работа на изработка на венчаници Повеќе »

Венчаници Модно Ателје

Watch ID

Watch ID е компанија која потекнува од 90-годишна традиција на семејството Салџиеви. Брендовите кои ги застапува Watch ID се продаваат на повеќе од Повеќе »

Часовници

Кремона ДООЕЛ

Кремона ДООЕЛ е компанија формирана во 2001 година во Прилеп. Се бави со продажба и трговија на обувки и текстил. Брои 20 вработени и е генерален Повеќе »

Обувки Текстил

БЕАТИНА

Фирмата "БЕАТИНА" од Скопје е основана 1997 година.Дејноста на "БЕАТИНА" е трговија со машка конфекција.Првата продавница почна со работа во Повеќе »

Машка Конфекција Кошули Костуми Облека Машка

Модна Конфекција "ГРАЦИЈА"

Модната конфекција “ГРАЦИЈА” е формирана 1990 година во Штип. Оваа современо организирана модна куќа се темели на високо квалитетен и стручен Повеќе »

Конфекција Текстил

Grendene

Grendene е компанија која е родена во Рио Гранде , Бразил во 1971 год. Таа почнала како мала фабрика но се развила со текот на времето во една од Повеќе »

Обувки

Lista na veb strani za moda Web sites about fashion Листа на веб страни за мода

Site veb-sajtovi od Makedonija za moda na edno mesto ! Na nasiot sajt ke imate moznost brzo i navremeno da se informirate za se sto e povrzano na veb prostorot vo Makedonija. Veb adresarot vi nudi pregled na site veb-sajtovi, koisto nudat proizvodi ili uslugi vo Makedonija za moda

All websites from Macedonia sorted by fashion on one place! On our site you will be able quickly to find all the information related with different web sites sorted by fashion. Our web directory includes a listing of all websites that offer products or services in Macedonia.

Сите веб-сајтови од Македонија за мода на едно место ! На нашиот сајт ќе имате можност брзо и навремено да се информирате за се што е поврзано на веб просторот во Македонија. Веб адресарот ви нуди преглед на сите веб-сајтови, коишто нудат производи или услуги во Македонија за мода

Deloven imenik za moda Business pages about fashion Деловен именик за мода

Najdobrite veb-sajtovi za moda, na edno mesto! Namesto da talkate zaludno i da gubite vreme, ovde ke imate moznost brzo i navremeno da se informirate za se sto e povrzano so moda. Veb adresarot vi nudi pregled na site veb-sajtovi, koisto nudat proizvodi ili uslugi za moda vo/za Makedonija.Best websites for fashion and in one place! Rather than wander in vain and wasting time, here you will be able to quickly and timely information about everything related to fashion. Web Address offers an overview of all the websites that offer products or services for fashion in Macedonia.Најдобрите веб-сајтови за мода, на едно место! Наместо да талкате залудно и да губите време, овде ќе имате можност брзо и навремено да се информирате за се што е поврзано со мода. Веб адресарот ви нуди преглед на сите веб-сајтови, коишто нудат производи или услуги за мода во/за Македонија.

© 2014 Веб Адресар moda | fashion | мода