logo


Елена Лука

Елена Лука е синоним за автентичен, авангарден и уметнички моден израз кој диктира урбан и препознатлив моден правец, секогаш во чекор со најсвежите Повеќе »

Мода Стил Облека

Модната конфекција "Милано"

Модната конфекција "Милано" ДОО е основана во 1996 година како семеен бизнис. Се наоѓа во градот Штип на 90 км. од Скопје и 70 км. од аеродромот во Повеќе »

Модна конфекција

Модната куќа „Штипко“

Модната куќа за производство на високомодни конфекциски производи „Штипко“ ДОО – Штип е основана во 1990 година. Почетните чекори во областа на Повеќе »

Модна конфекција

Единство - АД Модна конфекција

Модната конфекција ЕДИНСТВО АД Тетово постои и непрекинато работи од 1953 година. Во своето повеќе од пет децениско постоење, од мало Повеќе »

Модна конфекција

Big Nido Jeans

Big Nido е основан 1984 година. Од самиот почеток компанијата се специјализира за производство на џинс. Најголемо внимание посветува на квалитетот на Повеќе »

Конфекција Фармерки

Супер Хит

Компанијата “Супер Хит” е синоним за квалитетна и современа изработка на облека, во која е втемелено долгогодишното искуство на семејниот бизнис на Повеќе »

Модна конфекција

Калцини

КАЛЦИНИ е трговско друштво кое постои од 2005 година и се занимава со трговија на мало со чорапи, хулахопки и долна облека. Поседуваме две продажни Повеќе »

Хулахопки Чорапи

Хулахопките КЛАРА

Хулахопките КЛАРА веќе подолго време се присутни на Македонскиот пазар, се одликуваат со одличен квалитет благодарејќи на новата технологија што се Повеќе »

Хулахопки

Групација Магнеик

Групацијата Магнеик е основана во 1992 година и денеска е лидер во дистрибуцијата и малопродажбата на текстилни производи. Компанијата денес е Повеќе »

Облека

Mat Star

Mat Star ® е регистрирана трговска марка во повеќе од десет држави меѓу кои: Бугарија, Македонија, Турција, Грција, Србија, Франција, Албанија, Повеќе »

Обувки

Neni company

"Neni company" е фирма во приватна сопственост основана во 1995 год. во Скопје. Главна дејност на фирмата е малопродажба на текстилни производи, Повеќе »

Модна конфекција

Окитекс

За реализација на целокупното производство формиравме свој сектор за увоз-извоз во Окитекс во Скопје. Нашиот млад и динамичен тим во Македонија Повеќе »

Модна конфекција

Lista na veb strani za moda Web sites about fashion Листа на веб страни за мода

Site veb-sajtovi od Makedonija za moda na edno mesto ! Na nasiot sajt ke imate moznost brzo i navremeno da se informirate za se sto e povrzano na veb prostorot vo Makedonija. Veb adresarot vi nudi pregled na site veb-sajtovi, koisto nudat proizvodi ili uslugi vo Makedonija za moda

All websites from Macedonia sorted by fashion on one place! On our site you will be able quickly to find all the information related with different web sites sorted by fashion. Our web directory includes a listing of all websites that offer products or services in Macedonia.

Сите веб-сајтови од Македонија за мода на едно место ! На нашиот сајт ќе имате можност брзо и навремено да се информирате за се што е поврзано на веб просторот во Македонија. Веб адресарот ви нуди преглед на сите веб-сајтови, коишто нудат производи или услуги во Македонија за мода

Deloven imenik za moda Business pages about fashion Деловен именик за мода

Najdobrite veb-sajtovi za moda, na edno mesto! Namesto da talkate zaludno i da gubite vreme, ovde ke imate moznost brzo i navremeno da se informirate za se sto e povrzano so moda. Veb adresarot vi nudi pregled na site veb-sajtovi, koisto nudat proizvodi ili uslugi za moda vo/za Makedonija.Best websites for fashion and in one place! Rather than wander in vain and wasting time, here you will be able to quickly and timely information about everything related to fashion. Web Address offers an overview of all the websites that offer products or services for fashion in Macedonia.Најдобрите веб-сајтови за мода, на едно место! Наместо да талкате залудно и да губите време, овде ќе имате можност брзо и навремено да се информирате за се што е поврзано со мода. Веб адресарот ви нуди преглед на сите веб-сајтови, коишто нудат производи или услуги за мода во/за Македонија.

© 2014 Веб Адресар moda | fashion | мода