logo


ЧЕЛИК - КНБ доо

Фирмата ЧЕЛИК - КНБ доо од Скопје е основана во 2006 година, со мал почетен капитал и четворица вработени. Во период од две години прерасна во фирма Повеќе »

Градежништво

АДИНГ АД

АДИНГ е водечка компанија во Југоисточна Европа за производство и пласман на хемиски материјали за градежништвото, основана на 30.05.1969 година. Повеќе »

Материјали за градежништво

АДРА дооел

Друштво за градежништво трговија и услуги АДРА дооел Скопје, под ова име работи од 2002 година а на пазарот присутни сме повеке од 17 години. Со 60 Повеќе »

Градежништво Нискоградба Високоградба

"Албиго" Д.О.О. Скопје

Друштвото "Албиго" Д.О.О. Скопје формирано е 12.08.1992.Тоа е друштво за производство, промет, услуги, градежништво и проектирање. Во досегашниот Повеќе »

Градежништво Проектирање

Aлеант ДООЕЛ

Друштвото за градежништво Aлеант ДООЕЛ од Скопје е основано во 2007 год и е континуитет во своето работење на фирмата Санмако. Основната дејност е Повеќе »

Градежништво Проектирање

Алконпроект

АЛКОНПРОЕКТ е современа, високо технолошки опремена градежна компанија,подготвена да се носи со сите предизвици на модерната архитектура и на Повеќе »

Градежништво Архитектура

А.ММПЛУС

Фирмата А.ММПЛУС е основана во 1985. Главната дејност на нашата фирма се проектанстки и консултантски услуги со надзор во реализација на проектите. Повеќе »

Архитектура Проектирање

АТА Металотехника

Се започна во далечната 1987 година во една мала продавничка за водоводни материјали во старата прилепска чаршија. Постепено согледувајќи ги Повеќе »

Градежен Материјал Шахти Водовод Арматура

БИГМАК

БИГМАК е основан во 1989 година и повеќе од 20 години успешно дејствува во областа на градежништвото.Со вложен огромен труд и чесна работа БИГМАК со Повеќе »

Лим Кровопокривачки услуги

БИЗМОНД - АТ

БИЗМОНД - АТ е генерален застапник и увозник на реномираната светска фирма '' BERETTA''.Формиран е во 2005 година со цел да се обезбеди во Македонија Повеќе »

Гасни котли Соларни системи Гасна опрема

БИС Инженеринг

Компанијата реализира услуги од областа на проектирање, инженеринг, консултантски услуги, обука, производство и изведба на системи за компјутерски Повеќе »

Градежништво Проектирање Консултантски услуги

Бортас

Основана во 1994, Бортас е градежна фирма специјализирана за градежништво и градежно-занаетчиски работи, дизајн и инжинерство. Долгогодишното работно Повеќе »

Градежништво Ентериер Сигурносни стакла

Lista na veb strani za gradeznistvo Web sites about construction Листа на веб страни за градежништво

Site veb-sajtovi od Makedonija za gradeznistvo na edno mesto ! Na nasiot sajt ke imate moznost brzo i navremeno da se informirate za se sto e povrzano na veb prostorot vo Makedonija. Veb adresarot vi nudi pregled na site veb-sajtovi, koisto nudat proizvodi ili uslugi vo Makedonija za gradeznistvo

All websites from Macedonia sorted by construction on one place! On our site you will be able quickly to find all the information related with different web sites sorted by construction. Our web directory includes a listing of all websites that offer products or services in Macedonia.

Сите веб-сајтови од Македонија за градежништво на едно место ! На нашиот сајт ќе имате можност брзо и навремено да се информирате за се што е поврзано на веб просторот во Македонија. Веб адресарот ви нуди преглед на сите веб-сајтови, коишто нудат производи или услуги во Македонија за градежништво

Deloven imenik za gradeznistvo Business pages about construction Деловен именик за градежништво

Najdobrite veb-sajtovi za gradeznistvo, na edno mesto! Namesto da talkate zaludno i da gubite vreme, ovde ke imate moznost brzo i navremeno da se informirate za se sto e povrzano so gradeznistvo. Veb adresarot vi nudi pregled na site veb-sajtovi, koisto nudat proizvodi ili uslugi za gradeznistvo vo/za Makedonija.Best websites for construction and in one place! Rather than wander in vain and wasting time, here you will be able to quickly and timely information about everything related to construction. Web Address offers an overview of all the websites that offer products or services for construction in Macedonia.Најдобрите веб-сајтови за градежништво, на едно место! Наместо да талкате залудно и да губите време, овде ќе имате можност брзо и навремено да се информирате за се што е поврзано со градежништво. Веб адресарот ви нуди преглед на сите веб-сајтови, коишто нудат производи или услуги за градежништво во/за Македонија.

© 2014 Веб Адресар gradeznistvo | construction | градежништво