logo


Метал-NET

Метал-NET е млада и брзо растечка компанија во секторот за железо и челик, која е основаана во 2008 година. Метал-NET е специјализирана за увоз и Повеќе »

Лим Железо

Паневски и Синови

Паневски & Синови комп. е основана 1986 година како сервис за нарежување клучеви. Во текот на изминатите години, инжинерискиот тим го разви сервисот Повеќе »

Градежна Столарија

АГРОКУМАНОВО

Претпријатието "АГРОКУМАНОВО" А.Д. е основано во 1967 година, како деловна единица на Р.О. "АГРООПРЕМА" Белград. Од 1979 се осамосталува како посебно Повеќе »

Лим Цевки

DEMIR IMPEX-s

Компанијата "DEMIR IMPEX-s" постои веќе осумнаесет години со постојани седишта во Куманово на улиците"Христијан Карпош" бр.34 и "11 Ноември" Повеќе »

Градежна столарија

ДИС МОНТАЖА и ДИС ИНТЕРНАЦИОНАЛ

Компанијата е формирана во 1999 год, со основна цел проектирање и производство на челични конструкции. Во изминатите неколку години , ДИС ГРУПА Повеќе »

Градежништво

ES Komerc

Нашето претријатие е формирано на 14-05-1993, во тоа време сме почнале да функсионираме како претпријатие со продажба на мало,но подоцна сме го Повеќе »

Материјали за централно греење

КОЛОС КОМЕРЦ

Колос Комерц е микро фирма, во сопственост на фамилијата Скендерски. Претежно се занимава со трговија на мало и големо и како таква е Генерален Повеќе »

Градежни Материјали Жица Заварување Електроди

КУЉАР САЛАМАНДЕР Куманово

КУЉАР САЛАМАНДЕР КУМАНОВО започна со работа како занаетчиски дуќан во 1963 година со изработка на метални огради за тераси, изработка на светларници Повеќе »

Градежна столарија

Bedzet Labunista

Preprijatieto "Bedzet" od Struga-Labunista vi gi prestavuva najkvalitetnite prozivodi od drvo i PVC Alumin, Vrati,prozori,kujni.komodi,skali.i masi i Повеќе »

Градежна столарија

G.I.P Mateski

Г.И.П. Матески е компанија која се занимава со изведби и трговија во областа на хидроизолациите- формирана во 2001 год.Од самиот нејзин почеток се Повеќе »

Хидроизолација

Insoterm

Нашата компанија е новоформирана и е оснивана на почетокот од 2008 година со седиште и производство во Струга Р. Македонија.Опремена е со најмодерен Повеќе »

Звучна изолација Водна изолација Механичка изолација Термичка изолација

КЕМПЛАСТ

Кем-Друштво за производство,трговија и услуги Повеќе »

Градежна столарија

Lista na veb strani za gradeznistvo Web sites about construction Листа на веб страни за градежништво

Site veb-sajtovi od Makedonija za gradeznistvo na edno mesto ! Na nasiot sajt ke imate moznost brzo i navremeno da se informirate za se sto e povrzano na veb prostorot vo Makedonija. Veb adresarot vi nudi pregled na site veb-sajtovi, koisto nudat proizvodi ili uslugi vo Makedonija za gradeznistvo

All websites from Macedonia sorted by construction on one place! On our site you will be able quickly to find all the information related with different web sites sorted by construction. Our web directory includes a listing of all websites that offer products or services in Macedonia.

Сите веб-сајтови од Македонија за градежништво на едно место ! На нашиот сајт ќе имате можност брзо и навремено да се информирате за се што е поврзано на веб просторот во Македонија. Веб адресарот ви нуди преглед на сите веб-сајтови, коишто нудат производи или услуги во Македонија за градежништво

Deloven imenik za gradeznistvo Business pages about construction Деловен именик за градежништво

Najdobrite veb-sajtovi za gradeznistvo, na edno mesto! Namesto da talkate zaludno i da gubite vreme, ovde ke imate moznost brzo i navremeno da se informirate za se sto e povrzano so gradeznistvo. Veb adresarot vi nudi pregled na site veb-sajtovi, koisto nudat proizvodi ili uslugi za gradeznistvo vo/za Makedonija.Best websites for construction and in one place! Rather than wander in vain and wasting time, here you will be able to quickly and timely information about everything related to construction. Web Address offers an overview of all the websites that offer products or services for construction in Macedonia.Најдобрите веб-сајтови за градежништво, на едно место! Наместо да талкате залудно и да губите време, овде ќе имате можност брзо и навремено да се информирате за се што е поврзано со градежништво. Веб адресарот ви нуди преглед на сите веб-сајтови, коишто нудат производи или услуги за градежништво во/за Македонија.

© 2014 Веб Адресар gradeznistvo | construction | градежништво