logo


„Маркови Кули“ - ДООЕЛ Прилеп

Фирмата „Маркови Кули“ - ДООЕЛ од Прилеп основана е 1990 година. Во почетокот се занимава со градежништво и трговија со градежни материјали, Повеќе »

Градежни материјали

Орион Инженеринг

Почетокот на ОРИОН ИНЖЕНЕРИНГ датира од 1993 година кога компанијата работеше како мала машинска работилница под друго име.Во почетокот основна Повеќе »

Резервни делови Машински услуги

Металец А.Д

Металец А.Д е специјализирана компанија за проектирање, производство и монтажа на широк асортиман на челични конструкции. Компанијата е основана во Повеќе »

Челични конструкции

Кристино

Кристино Прилеп, е компанија која во својата работна агенда вклучува широка лепеза на активности од областа на градежништвото. Станува збор за Повеќе »

Градежништво

К.С РОЛОСПАС

К.С РОЛОСПАС од Прилеп е фабрика за производство на полиетиленски црева и цевки, ПВЦ црева, ПВЦ ламперија, фитинг за канализација и ПП цевки и фитинг Повеќе »

Пластични Цевки Црева Водовод Ламперија ПВЦ

Изофас

Изофас е компанија основана во 1989 година, лоцирана е во Прилеп, Република Македонија, која располага со еден од најголемите производствени погони Повеќе »

Градежништво Високоградба Нискоградба

ДОО "И.М.А.Н. Компани"

ДОО "И.М.А.Н. Компани" е фирма која се занимава со производство и монтажа на сите видови челични конструкции, кровопокривачки и лимаро фасадерски Повеќе »

Лимарија Фасадни услуги Кровопокривање

Еуролим Прилеп

Почетоците на нашата фирма се од поодамна. Се заснова на квалитетни производи и услуги. Ги запазуваме роковите и договорените обврски спрема Повеќе »

Лим Кровопокривачки услуги

Еко Инженеринг

Еко-инженеринг е друштво за консалтинг, услуги и трговија, увоз-извоз ДООЕЛ од Прилеп, коешто е формирано во 2005 година од група ентузијасти и Повеќе »

Консалтинг друштво Животна средина

Делукс Градба

Делукс проектира и изведува објекти со врвен квалитет, од сите области на градежништвото. Искажаното задоволство од нашите инвеститори за брзината и Повеќе »

Градежништво

Албедо инженеринг

Албедо – инженеринг е одговорна компанија која размислува за функционалноста на Вашиот објект и во иднина. Знаењето на тимот вработени надоградено со Повеќе »

Градежништво Инсталации

Штраус Компани

Нашата основна дејност е увоз и извоз, продажба, репарација, сервисирање и изнајмување на виљушкари од светски познатата марка STILL. На овој сајт Повеќе »

Виљушкари

Lista na veb strani za gradeznistvo Web sites about construction Листа на веб страни за градежништво

Site veb-sajtovi od Makedonija za gradeznistvo na edno mesto ! Na nasiot sajt ke imate moznost brzo i navremeno da se informirate za se sto e povrzano na veb prostorot vo Makedonija. Veb adresarot vi nudi pregled na site veb-sajtovi, koisto nudat proizvodi ili uslugi vo Makedonija za gradeznistvo

All websites from Macedonia sorted by construction on one place! On our site you will be able quickly to find all the information related with different web sites sorted by construction. Our web directory includes a listing of all websites that offer products or services in Macedonia.

Сите веб-сајтови од Македонија за градежништво на едно место ! На нашиот сајт ќе имате можност брзо и навремено да се информирате за се што е поврзано на веб просторот во Македонија. Веб адресарот ви нуди преглед на сите веб-сајтови, коишто нудат производи или услуги во Македонија за градежништво

Deloven imenik za gradeznistvo Business pages about construction Деловен именик за градежништво

Najdobrite veb-sajtovi za gradeznistvo, na edno mesto! Namesto da talkate zaludno i da gubite vreme, ovde ke imate moznost brzo i navremeno da se informirate za se sto e povrzano so gradeznistvo. Veb adresarot vi nudi pregled na site veb-sajtovi, koisto nudat proizvodi ili uslugi za gradeznistvo vo/za Makedonija.Best websites for construction and in one place! Rather than wander in vain and wasting time, here you will be able to quickly and timely information about everything related to construction. Web Address offers an overview of all the websites that offer products or services for construction in Macedonia.Најдобрите веб-сајтови за градежништво, на едно место! Наместо да талкате залудно и да губите време, овде ќе имате можност брзо и навремено да се информирате за се што е поврзано со градежништво. Веб адресарот ви нуди преглед на сите веб-сајтови, коишто нудат производи или услуги за градежништво во/за Македонија.

© 2014 Веб Адресар gradeznistvo | construction | градежништво