logo


Кит-Го

Компанијата Кит-Го постои од 1993 занимавајки се со неколку дејности сите од сверата на текстилната индустрија. Фирмата започна со трговија на Повеќе »

Конфекција

Ларс

Ларс е текстилна компанија чија основна дејност е лон-изработка на облека за жени. Конфекцијата е специјализирана за тешка конфекција, како и за: Повеќе »

Текстилна индустрија Конфекција

МК Линеа

МК Линеа е основана во 1995 год. како мала конфекција со 20 вработени. Придржувајќи се кон принципите за постојано унапредување на квалитетот и Повеќе »

Текстилна индустрија Конфекција

Модната конфекција "Елена"

Модната конфекција "Елена" е основана во 1998 година од страна на г-ѓа Даниела Јосифова. МК "Елена" изработува модели во доменот на женската лесна Повеќе »

Модна конфекција

Нов Тренд

Нов Тренд дооел - Штип е основан од компанијата Змај Промет, со цел да обезбеди производна подршка на лон-производството во текстилната Повеќе »

Дизајн Кројни слики Шаблони

Туртел АД

“Туртел” е акционерско друштво за трговија на мало, големо и извоз-увоз со седиште на улица “Тошо Арсов” – 36 Штип . Основна дејност на друштвото е Повеќе »

Градежни материјали Обоена и црна металургија Санитарна опрема

Империал НТТ

Империал НТТ е основана во 1995 год. во приватна сопственост на г-дин Мише Наумоски. Основна дејност на нашата компанија е производство на лесна Повеќе »

Машка конфекција Женска конфекција

РИНЕЛСА

РИНЕЛСА е приватно трговско друштво основано во 1990 год, кое се занимава со трговија на прехранбени и непрехранбени производи, односно со производи Повеќе »

Прехрамбени производи Кондиторски производи

Мермер и гранит Флекс

Преработува~киот капацитет на нашата фирма се наоѓа на магистралниот пат Струмица - Берово (на излезот од Дабиле према Берово од десната страна) на Повеќе »

Мермер Гранит

Импала

"ИМПАЛА" е формирана во 1981 година. Фабриката е лоцирана во индустриската зона кај село Мороишта во Струга. Во "ИМПАЛА" се врши изработка на сите Повеќе »

Мермер Гранит

Палпласт-Про

Фабриката за производство на амбалажа “Палпласт-Про“ АД-Куманово(поранешна “30 Јули“ АД-Куманово) е основана во 1958 година од страна на тогашниот Повеќе »

Амбалажа

Оли-Оникс

Оли-Оникс е претпријатие основано на 27.12.1991. Од тогаш па наваму прераснува во една професионална и специјализирана фирма за обработка на сите Повеќе »

Гранит Мермер

Lista na veb strani za industrija Web sites about industry Листа на веб страни за индустрија

Site veb-sajtovi od Makedonija za industrija na edno mesto ! Na nasiot sajt ke imate moznost brzo i navremeno da se informirate za se sto e povrzano na veb prostorot vo Makedonija. Veb adresarot vi nudi pregled na site veb-sajtovi, koisto nudat proizvodi ili uslugi vo Makedonija za industrija

All websites from Macedonia sorted by industry on one place! On our site you will be able quickly to find all the information related with different web sites sorted by industry. Our web directory includes a listing of all websites that offer products or services in Macedonia.

Сите веб-сајтови од Македонија за индустрија на едно место ! На нашиот сајт ќе имате можност брзо и навремено да се информирате за се што е поврзано на веб просторот во Македонија. Веб адресарот ви нуди преглед на сите веб-сајтови, коишто нудат производи или услуги во Македонија за индустрија

Deloven imenik za industrija Business pages about industry Деловен именик за индустрија

Najdobrite veb-sajtovi za industrija, na edno mesto! Namesto da talkate zaludno i da gubite vreme, ovde ke imate moznost brzo i navremeno da se informirate za se sto e povrzano so industrija. Veb adresarot vi nudi pregled na site veb-sajtovi, koisto nudat proizvodi ili uslugi za industrija vo/za Makedonija.Best websites for industry and in one place! Rather than wander in vain and wasting time, here you will be able to quickly and timely information about everything related to industry. Web Address offers an overview of all the websites that offer products or services for industry in Macedonia.Најдобрите веб-сајтови за индустрија, на едно место! Наместо да талкате залудно и да губите време, овде ќе имате можност брзо и навремено да се информирате за се што е поврзано со индустрија. Веб адресарот ви нуди преглед на сите веб-сајтови, коишто нудат производи или услуги за индустрија во/за Македонија.

© 2014 Веб Адресар industrija | industry | индустрија