logo


Eurohandel

Eurohandel д.о.о. од Кавадарци е застапник на производи со врвен квалитет од најпознатите светски производители во својата бранша. Повеќе »

Стаклени шишина Плутени тапи

Железник АД

Ние Железник АД - Демир Хисар сме приватна фирма за производство и промет основана во 1970 година. Од своите први производи пласирани во соседните Повеќе »

Челичен гранулат Челични одлеаноци

Графопромет

Графопромет ДООЕЛ е компанија која се занимава со производство на дрвена и каронска амбалажа Компанијата Графопромет ДООЕЛ е формирана 1991 година , Повеќе »

Амбалажа Хартиени кеси Месарски хартии

ЈУ-МА

У-МА, Јумко ДООЕЛ е основана во 1992 година и успешно работи на домашниот и меѓународниот пазар на текстилни производи. Основна дејност на ЈУ-МА, Повеќе »

Ткаенина Предиво и Конец Работна Облека

Kafe Vending

Кафе Вендинг е основана во јануари 2005 година со 100% домашен капитал. Основна дејност на Кафе Вендинг е поставување и продажба на вендинг автомати Повеќе »

Апарати за кафе

Комуна

Акционерското Друштво Комуна - Скопје е најстар и водечки капацитет за производство на хартија и амбалажа во Република Македонија. Започна како Повеќе »

Амбалажа

Кораб Мерме

Компанијата Кораб Мермер ДООЕЛ Гостивар, од своето формирање во 1989 год од страна на г-дин Незир Сулејмани, е производно трговско друштво. Со Повеќе »

Мермер

Крашкомерц

Крашкомерц дооел Скопје е комерцијално зависно друштво, преку кое Краш ги пласира своите производи на пазарот во Македонија. Овој пазар, и покрај Повеќе »

Чоколади и десерти Кекси Вафли Чајни пецива Бомбони

Кувертира

Нашата главна цел е задоволување на потребите за вкус на нашите потрошувачи. Поради тоа, Кувертира е секогаш благодарна на вашите мислења, сугестии Повеќе »

Слатки Торти Колачи

Лира

ЛИРА е основана како фирма на 7 јануари 1991 год. Уште од самиот почеток е ориентирана да ги задоволи потребите на коминтентите од областа на Повеќе »

Електрика Електрични Машини Кабли Светилки

Логинг Електроникс

Д.О.О Логинг Електроникс го основавме на Македонскиот пазар во Октомври 1997 година. Настапивме во областа на електрониката и технологијата токму Повеќе »

Електроника Сервис центар

Lista na veb strani za industrija Web sites about industry Листа на веб страни за индустрија

Site veb-sajtovi od Makedonija za industrija na edno mesto ! Na nasiot sajt ke imate moznost brzo i navremeno da se informirate za se sto e povrzano na veb prostorot vo Makedonija. Veb adresarot vi nudi pregled na site veb-sajtovi, koisto nudat proizvodi ili uslugi vo Makedonija za industrija

All websites from Macedonia sorted by industry on one place! On our site you will be able quickly to find all the information related with different web sites sorted by industry. Our web directory includes a listing of all websites that offer products or services in Macedonia.

Сите веб-сајтови од Македонија за индустрија на едно место ! На нашиот сајт ќе имате можност брзо и навремено да се информирате за се што е поврзано на веб просторот во Македонија. Веб адресарот ви нуди преглед на сите веб-сајтови, коишто нудат производи или услуги во Македонија за индустрија

Deloven imenik za industrija Business pages about industry Деловен именик за индустрија

Najdobrite veb-sajtovi za industrija, na edno mesto! Namesto da talkate zaludno i da gubite vreme, ovde ke imate moznost brzo i navremeno da se informirate za se sto e povrzano so industrija. Veb adresarot vi nudi pregled na site veb-sajtovi, koisto nudat proizvodi ili uslugi za industrija vo/za Makedonija.Best websites for industry and in one place! Rather than wander in vain and wasting time, here you will be able to quickly and timely information about everything related to industry. Web Address offers an overview of all the websites that offer products or services for industry in Macedonia.Најдобрите веб-сајтови за индустрија, на едно место! Наместо да талкате залудно и да губите време, овде ќе имате можност брзо и навремено да се информирате за се што е поврзано со индустрија. Веб адресарот ви нуди преглед на сите веб-сајтови, коишто нудат производи или услуги за индустрија во/за Македонија.

© 2014 Веб Адресар industrija | industry | индустрија