logo


Bovin Winery

Established in 1998, as the first privately owned winery in Macedonia, BOVIN Winery in Negotino has continually grown to reach an overall annual Повеќе »

Алкохолни пијалоци Вино Винарска визба

Cekorov Winery

Еден од водечките македонски производители на врвни вина, м-р Кирил Чекоров успешно го има одбрано со векови стариотТиквешки регион за одгледување на Повеќе »

Алкохолни пијалоци Вино Винарска визба

Evropa

Акционерското друштво “ЕВРОПА“ постои од 1882 година, кога беше формирано како занаетчиска работилница за производство на бонбони, локум и слични Повеќе »

Чоколади Чоколадни десерти Бонбони Локум

Алевадо Кабел

Алевадо Кабел како производител на електрични кабли е компанија која датира од 2006 година меѓутоа со богато искуство на тој план. Зачетоците на Повеќе »

Инсталациони кабли Инсталациони жици Флексибилни кабли Телекомуникациски кабли

Евро Џинс

Фирмата Evro Jeans како производител и продажба на џинс конфенкција и ХТЗ (заштитна облека) се занимава 20 години. Во фирмата има 80 вработени и Повеќе »

Текстилна индустрија Работна облека Џинс колекција

Ник- Монт

ДПТУ ,,Ник Монт” од своето основање на компанијата па се до ден денес, соработува со TDR- Скопје. Ние како компанија им пружаме логистичка поддршка, Повеќе »

Електрична инсталација

Дамипак

Фабриката “ДАМИПАК” ДООЕЛ е основана 2000 година, а со активно производство започна на почетокот на јули 2001 год... Повеќе »

Картонажа

Техносервис ДООЕЛ Скопје

Техносервис е компанија која нуди продажба и монтажа на пумпи, пумпни системи, пумпи станици и додатени системи за контрола на пумпи... Повеќе »

Моно-блок Пумпи Повеќе-степени Пумпи Хидростаници

ГОРСКА вода

Приказната за ГОРСКА вода започнува на врвовите на планината Кожуф, во срцето на нејзината чиста и недопрена природа... Повеќе »

Вода Пијалоци

Виапром - Охрид

ВИА ПРОМ е релативно млада компанија, но со брз и успешен развиток. Своето работење го започнавме во 2001 година. Првите три години работевме со Повеќе »

Кондиторски производи

Cice Trade

Компанијата Чиче Трејд е формирана пред дваесет и пет години. Нејзина дејност е производство на ткаени етикети, печатени етикети за потребите на Повеќе »

Ткаени етикети Печатени етикети

Делфо Комерц

Претпријатието за произвотсво „Делфо Комерц“ е формирана во 1992 год. Во почеток само со продавање и снабдување на мермер и гранит се до 1996, од Повеќе »

Мермер Гранит

Lista na veb strani za industrija Web sites about industry Листа на веб страни за индустрија

Site veb-sajtovi od Makedonija za industrija na edno mesto ! Na nasiot sajt ke imate moznost brzo i navremeno da se informirate za se sto e povrzano na veb prostorot vo Makedonija. Veb adresarot vi nudi pregled na site veb-sajtovi, koisto nudat proizvodi ili uslugi vo Makedonija za industrija

All websites from Macedonia sorted by industry on one place! On our site you will be able quickly to find all the information related with different web sites sorted by industry. Our web directory includes a listing of all websites that offer products or services in Macedonia.

Сите веб-сајтови од Македонија за индустрија на едно место ! На нашиот сајт ќе имате можност брзо и навремено да се информирате за се што е поврзано на веб просторот во Македонија. Веб адресарот ви нуди преглед на сите веб-сајтови, коишто нудат производи или услуги во Македонија за индустрија

Deloven imenik za industrija Business pages about industry Деловен именик за индустрија

Najdobrite veb-sajtovi za industrija, na edno mesto! Namesto da talkate zaludno i da gubite vreme, ovde ke imate moznost brzo i navremeno da se informirate za se sto e povrzano so industrija. Veb adresarot vi nudi pregled na site veb-sajtovi, koisto nudat proizvodi ili uslugi za industrija vo/za Makedonija.Best websites for industry and in one place! Rather than wander in vain and wasting time, here you will be able to quickly and timely information about everything related to industry. Web Address offers an overview of all the websites that offer products or services for industry in Macedonia.Најдобрите веб-сајтови за индустрија, на едно место! Наместо да талкате залудно и да губите време, овде ќе имате можност брзо и навремено да се информирате за се што е поврзано со индустрија. Веб адресарот ви нуди преглед на сите веб-сајтови, коишто нудат производи или услуги за индустрија во/за Македонија.

© 2014 Веб Адресар industrija | industry | индустрија