logo


KG Krinkg

Преработувачките капацитети на нашата фирма се наоѓа на самиот магистрален пат Прилеп-Битола (поточно 7km од Прилеп према Битола од левата страна) на Повеќе »

Мермер

QL

QL со својот оптимизам, позитивен и здрав став за животот го освежува твоето тело и твојот ум и те прави ведар, витален, добро расположен, спремен да Повеќе »

Пијалоци

МЕГА - МЕСНА ИНДУСТРИЈА

Широката палета на месни производи како и свежото месо МЕГА ги дистрибуира во своите 38 модерно опремени малопродажни објекти низ цела Повеќе »

Месни производи

Кораби

ДООЕЛ (Друштво за Производство, Трговија и Услуги) КОРАБИ е Друштво со ограничена одговорност оснивана во 1996 година со приватен капитал, на почеток Повеќе »

Месни производи

ДИН БЕСТ

ДПП “ДИН БЕСТ” го следи повеќе годишно искуство во производство на машини за пакување. Палетата на производи ја започува со аголни машини за пакување Повеќе »

Пакување Амбалажи

Miskom

Миском -Производство на брановиден картон и амбалажа... Повеќе »

Амбалажи Картонажа

Ladna

Ladna - Со уникатниот дизајн, препознатлив за нашите шишиња, се погриживме во исто времe да го споиме убавото и прагматичното... Повеќе »

Пијалоци Вода

Хидрос

Хидрос Дооел од Скопје постои и работи од 1991 година во областа на хемиската индустрија. Фирмата се занимава со производство, увоз - извоз, Повеќе »

Базна хемија Наменска хемија Средства за хигиена

Макпримат

Макпримат е основана во 1990 година и е лоцирана во Скопје, главниот град на Република Македонија. Фирмата има 400 вработени и од основањето е Повеќе »

Текстилна индустрија

Алтекс

Алтекс -Текстилна индустрија Повеќе »

Текстилна индустрија

МК Голден Текс

МК Голден Текс -Текстилна индустрија Кочани Повеќе »

Текстилна индустрија

Голд Текс

Историјат - приказната за ТД Голд Текс од Крушево започна кон крајот на 2003 година со 55 вработени лица. Идејата за основање на текстилната Повеќе »

Текстилна индустрија

ЛИ-ЈО Текс

Друштвото за производство, трговија и услуги ЛИ-ЈО ТЕКС ДОО Вратница е формирано во Мај 2002 година и се занимава со производство и продажба на Повеќе »

Текстилна индустрија

Lista na veb strani za industrija Web sites about industry Листа на веб страни за индустрија

Site veb-sajtovi od Makedonija za industrija na edno mesto ! Na nasiot sajt ke imate moznost brzo i navremeno da se informirate za se sto e povrzano na veb prostorot vo Makedonija. Veb adresarot vi nudi pregled na site veb-sajtovi, koisto nudat proizvodi ili uslugi vo Makedonija za industrija

All websites from Macedonia sorted by industry on one place! On our site you will be able quickly to find all the information related with different web sites sorted by industry. Our web directory includes a listing of all websites that offer products or services in Macedonia.

Сите веб-сајтови од Македонија за индустрија на едно место ! На нашиот сајт ќе имате можност брзо и навремено да се информирате за се што е поврзано на веб просторот во Македонија. Веб адресарот ви нуди преглед на сите веб-сајтови, коишто нудат производи или услуги во Македонија за индустрија

Deloven imenik za industrija Business pages about industry Деловен именик за индустрија

Najdobrite veb-sajtovi za industrija, na edno mesto! Namesto da talkate zaludno i da gubite vreme, ovde ke imate moznost brzo i navremeno da se informirate za se sto e povrzano so industrija. Veb adresarot vi nudi pregled na site veb-sajtovi, koisto nudat proizvodi ili uslugi za industrija vo/za Makedonija.Best websites for industry and in one place! Rather than wander in vain and wasting time, here you will be able to quickly and timely information about everything related to industry. Web Address offers an overview of all the websites that offer products or services for industry in Macedonia.Најдобрите веб-сајтови за индустрија, на едно место! Наместо да талкате залудно и да губите време, овде ќе имате можност брзо и навремено да се информирате за се што е поврзано со индустрија. Веб адресарот ви нуди преглед на сите веб-сајтови, коишто нудат производи или услуги за индустрија во/за Македонија.

© 2014 Веб Адресар industrija | industry | индустрија