logo


Пивара Скопје

Приказната на Пивара Скопје АД, скоро девет децении се создава со многу труд, знаење, искуство и визија, на тим од високомотивирани, лојални и Повеќе »

Пивари Пијалаци

ФРУКТАЛ

Фруктал е иновативна компанија со препознатлив имиџ, што е во согласност со мисија на компанијата и нејзините брендови. Основни вредности на Фруцтал Повеќе »

Пијалоци

INO Spektar

ИНО СПЕКТАР фирмата е основана во 1990 година како фамилијарен бизнис кој се занимава со производство на овошни сирупи. Набргу фирмата ИНО СПЕКТАР Повеќе »

Чај Сируп Сок Пијалаци

Елмонд ИН

Елмонд Ин е комплетно приватна фирма регистрирана во 1992 со основна дејност во градежништвото. Посебна специјалност е делот за електрични инсталации Повеќе »

Електроника Градежништво Електрични Инсталации

Сието

СИЕТО доо Скопје е основано 1992 година. Основната дејност на фирмата е производство на специјална индустриска електроника. Вработените во СИЕТО Повеќе »

Енергетската електроника

ОХИС

Во Скопје главниот град на Република Македонија, се наоѓа Акционерското Друштво Органско Хемиска Индустрија "Наум Наумовски-Борче" познато како АД Повеќе »

рганско Хемиска Индустрија

ДЛ Конкорд

ДЛ Конкорд е водечки дистрибутер во Македонија на угостителска опрема. Преку својот изложбен салон во Скопје ги опслужуваме нашите регионалните Повеќе »

Угостителска опрема Дистрибуција

AQUABAR

АКВАБАР е услужна компанија во областа на дистрибуција на вода со помош на water cooler системите за работни простори на македонскиот пазар. Наша цел Повеќе »

Дистрибуција на вода

Еуро Електрика

Еуро Електрика е специјализирана трговска фирма која од 1995 год. се занимава со областа на: 1. Електроинсталациони материјали 2. Нисконапонски Повеќе »

Електроинсталациони материјали Кабли Опрема за внатрешно и надворешно осветлување Електроника

ДЕТОНИТ

Фабриката за експлозиви ДЕТОНИТ ДООЕЛ е изградена во 1978 година а со работа започнува во 1979 година. Основана е како дел од тогашната Хемиска Повеќе »

Стопански експлозиви

Металопромет

Компанијата ДООЕЛ МЕТАЛОПРОМЕТ, Струмица е основана 1972 година од страна на г-дин Мите Шапковски. Од почетокот основна дејност на компанијата е Повеќе »

Лим и лимени производи Лимени цевки и профили Црна и обоена металургија Електрозаварени цевки и профили нНафта и нафтени деривати

АД за неметали "Огражден"

АД за неметали "Огражден" е формирано 1955 год во Струмица како рударска организација со едноставно име "Рудник". Основа за формирање на рудникот Повеќе »

Рударска организација

АЛФА Инжинеринг

Компанијата АЛФА Инжинеринг е основана во 2000 та година во Радовиш од страна на сопственикот г-дин Ристов Ацо, д.е.и. кој согледувајки го Повеќе »

Индустриска електрика Автоматика

Lista na veb strani za industrija Web sites about industry Листа на веб страни за индустрија

Site veb-sajtovi od Makedonija za industrija na edno mesto ! Na nasiot sajt ke imate moznost brzo i navremeno da se informirate za se sto e povrzano na veb prostorot vo Makedonija. Veb adresarot vi nudi pregled na site veb-sajtovi, koisto nudat proizvodi ili uslugi vo Makedonija za industrija

All websites from Macedonia sorted by industry on one place! On our site you will be able quickly to find all the information related with different web sites sorted by industry. Our web directory includes a listing of all websites that offer products or services in Macedonia.

Сите веб-сајтови од Македонија за индустрија на едно место ! На нашиот сајт ќе имате можност брзо и навремено да се информирате за се што е поврзано на веб просторот во Македонија. Веб адресарот ви нуди преглед на сите веб-сајтови, коишто нудат производи или услуги во Македонија за индустрија

Deloven imenik za industrija Business pages about industry Деловен именик за индустрија

Najdobrite veb-sajtovi za industrija, na edno mesto! Namesto da talkate zaludno i da gubite vreme, ovde ke imate moznost brzo i navremeno da se informirate za se sto e povrzano so industrija. Veb adresarot vi nudi pregled na site veb-sajtovi, koisto nudat proizvodi ili uslugi za industrija vo/za Makedonija.Best websites for industry and in one place! Rather than wander in vain and wasting time, here you will be able to quickly and timely information about everything related to industry. Web Address offers an overview of all the websites that offer products or services for industry in Macedonia.Најдобрите веб-сајтови за индустрија, на едно место! Наместо да талкате залудно и да губите време, овде ќе имате можност брзо и навремено да се информирате за се што е поврзано со индустрија. Веб адресарот ви нуди преглед на сите веб-сајтови, коишто нудат производи или услуги за индустрија во/за Македонија.

© 2014 Веб Адресар industrija | industry | индустрија