logo


Полимер

„Полимер” доо е компанија во приватна сопственост. Основана е 2000 година и нејзина примарна дејност е производство на: - амбалажа од: хартија, Повеќе »

Амбалажи

Фабрика за шеќер “4-ти НОЕМВРИ”

Фабрика за шеќер “4-ти НОЕМВРИ” Повеќе »

Шеќер

Енигма

Компанија во приватна сопственост, која постои од 1989 година со основна дејност производство на полиетиленски производи наменети за пакување, за Повеќе »

Полиетиленски производи Заштитни фолии

МЗТ Инженеринг

МЗТ Инженеринг - Битола е основана во 1984 год во Битола, Република Македонија. Во 1998 год. започна со развој на сопствено производство, пред сé на Повеќе »

Метало-преработувачка

Цермат

ЦЕРМАТ е компанија во приватна сопственост со основна дејност производство, продажба и промет со сладолед, замрзната храна, кондиторски и млечни Повеќе »

Сладолед Замрзната храна

ФОД

(ФОД) Фабрика за обработка на делови -Битола Повеќе »

Машинска механизација

Сирма Галица

Уште од 1986г, тогаш рудникот Сирма Галица, обезбедува најквалитетен македонски травертин и оникс (едно од најголемите светски наоѓалишта на оникс) Повеќе »

Мермер Гранит

Приматехна

П Р И М А Т Е Х Н А БИТОЛА Проектирање и изведба на индустриски ладилни и термоенергетски постројки... Повеќе »

Енергетски системи

АРИС

" АРИС " се занимава со производство на детергенти од далечната 1990 година. На почетокот нашата цел беше да ги освоиме големите потрошувачи како Повеќе »

Детергенти Средства за чистење

КВАТРО

КВАТРО е производител на безалкохолни пијалаци. Во своето производство применува интегрирани технолошки решенија, кои ја зголемуваат Повеќе »

Пијалоци

АЛФИ БИ КОМПАНИ

Фирмата "AЛФИ БИ КОМПАНИ" во своето постоење од 1992 до денес успеа да се пласира на светскиот пазар и да работи увозно-извозни зделки.Компанијата Повеќе »

Грејачи за бојлери Термостати Кварцни греалки Електроди Жици

ВИЗИАНА

ВИЗИАНА -Куманово Повеќе »

Пијалоци Вода

АД „Мода“ Свети Николе

АД “Мода“ преставува правен следбеник на некогашното јорганџиско производно претпријатие “Свила” од Свети Николе кое било основано со Одлука од Повеќе »

Текстилна индустрија

ТД Андонов ДООЕЛ

14 годишно искуство на полето на увоз и продажба на адитиви, репроматеријали за прехранбената индустрија, машини за месопреработувачка Повеќе »

Адитиви Прехрамбена индустрија Месопреработувачки Машини Месо

Lista na veb strani za industrija Web sites about industry Листа на веб страни за индустрија

Site veb-sajtovi od Makedonija za industrija na edno mesto ! Na nasiot sajt ke imate moznost brzo i navremeno da se informirate za se sto e povrzano na veb prostorot vo Makedonija. Veb adresarot vi nudi pregled na site veb-sajtovi, koisto nudat proizvodi ili uslugi vo Makedonija za industrija

All websites from Macedonia sorted by industry on one place! On our site you will be able quickly to find all the information related with different web sites sorted by industry. Our web directory includes a listing of all websites that offer products or services in Macedonia.

Сите веб-сајтови од Македонија за индустрија на едно место ! На нашиот сајт ќе имате можност брзо и навремено да се информирате за се што е поврзано на веб просторот во Македонија. Веб адресарот ви нуди преглед на сите веб-сајтови, коишто нудат производи или услуги во Македонија за индустрија

Deloven imenik za industrija Business pages about industry Деловен именик за индустрија

Najdobrite veb-sajtovi za industrija, na edno mesto! Namesto da talkate zaludno i da gubite vreme, ovde ke imate moznost brzo i navremeno da se informirate za se sto e povrzano so industrija. Veb adresarot vi nudi pregled na site veb-sajtovi, koisto nudat proizvodi ili uslugi za industrija vo/za Makedonija.Best websites for industry and in one place! Rather than wander in vain and wasting time, here you will be able to quickly and timely information about everything related to industry. Web Address offers an overview of all the websites that offer products or services for industry in Macedonia.Најдобрите веб-сајтови за индустрија, на едно место! Наместо да талкате залудно и да губите време, овде ќе имате можност брзо и навремено да се информирате за се што е поврзано со индустрија. Веб адресарот ви нуди преглед на сите веб-сајтови, коишто нудат производи или услуги за индустрија во/за Македонија.

© 2014 Веб Адресар industrija | industry | индустрија