logo


Бретекс

Добродојдовте во Бретекс печатница. Уште од самиот почеток во 1992 година се занимававме со изработка (печатње) на нашивни текстилни етикети. Погон Повеќе »

Текстилни етикети

Конфекција Амор-Компани - Кочани

„Амор-Компани“ е приватна фирма која што е формирана 1992г. Лоцирана е во Кочани, Република Македонија и се простира на површина од 3000м2. Истата Повеќе »

Текстилна индустрија Конфекција

Алекспак

Основната Дејност на „Алекспак“ е изработка на картонски материјали и кутии. Иако нова на пазарот, „Алекспак“ има тим од професионалци кои се Повеќе »

Амбалажа Картонски кутии

Макпрогрес ДОО

Секаде каде се цени високиот квалитет за прифатлива цена ќе бидеме први. Освојуваме и ги градиме нашите односи со потрошувачите со квалитетот на Повеќе »

Кондиторски производи

Центро Фрута

ДООЕЛ ЦЕНТРО ФРУТА Виница е претпријатие за производство на безалкохолни пијалоци и минерална вода. Асортиманот на ЦЕНТРО ФРУТА ДООЕЛ се состои од Повеќе »

Пијалоци

Паскалин Компани

Паскалин Компани е трговско друштво за производство, внатрешна и надворешна трговија. Тоа е приватно претпријатие во мешовита сопственост на домашен Повеќе »

Кафе

ТЕХНОПРОДУКТ

ТЕХНОПРОДУКТ е друштво во приватна сопственост, основано од Блажо Ризов на крајот од октомври 1990 година, како производно претпријатие за обработка Повеќе »

Обработка на гуми Обработка на метал

Унион Инг

"Унион Инг" располага со широк асортиман на сопствени производи и тоа: кабловски приклучни папучи, кабловски спојни чаури, механички кабловски Повеќе »

Кабли Електричен Споен Прибор Приклучоци

HARTOPLAST

Основната дејност на мешовитото друштво “Hartoplast” ДООЕЛ, е производство и промет на фолирана хартија за пакување на прехрамбени производи со Повеќе »

Фолирана хартија

,,АКВАТИКА,, дооел Неготино

,,АКВАТИКА,, дооел Неготино е фирма чија основна дејност е производство и одгледување на крап и сом, од 1997год. па наваму. Самиот процес на Повеќе »

Риба Рибарство

Елград дооел Неготино

Елград е семејна компанија со приватен капитал кој започна со работа во 1994 година со седиште во Неготино. За период од неколку години дојде до Повеќе »

Кабли Осветлување Енергетски уреди

КМС МАЛЕРИЧ

Фирмата КМС МАЛЕРИЧ од Неготино е генерален застапник на реномираната фирма за инокс опрема КМС ИНОКС ПРОИЗВОДИ од Словенија. КМС МАЛЕРИЧ во Повеќе »

Метални производи Опрема Винарска Визба Процесна опрема Вино

ДПУП Дошница ДООЕЛ Неготино

Со повеќе од 60 години постоење, рибникот Дошница има долга традиција на одгледување на пастрмка (калифорниска и речна пастрмка), и за прв пат и тоа Повеќе »

Рибник Риба

Lista na veb strani za industrija Web sites about industry Листа на веб страни за индустрија

Site veb-sajtovi od Makedonija za industrija na edno mesto ! Na nasiot sajt ke imate moznost brzo i navremeno da se informirate za se sto e povrzano na veb prostorot vo Makedonija. Veb adresarot vi nudi pregled na site veb-sajtovi, koisto nudat proizvodi ili uslugi vo Makedonija za industrija

All websites from Macedonia sorted by industry on one place! On our site you will be able quickly to find all the information related with different web sites sorted by industry. Our web directory includes a listing of all websites that offer products or services in Macedonia.

Сите веб-сајтови од Македонија за индустрија на едно место ! На нашиот сајт ќе имате можност брзо и навремено да се информирате за се што е поврзано на веб просторот во Македонија. Веб адресарот ви нуди преглед на сите веб-сајтови, коишто нудат производи или услуги во Македонија за индустрија

Deloven imenik za industrija Business pages about industry Деловен именик за индустрија

Najdobrite veb-sajtovi za industrija, na edno mesto! Namesto da talkate zaludno i da gubite vreme, ovde ke imate moznost brzo i navremeno da se informirate za se sto e povrzano so industrija. Veb adresarot vi nudi pregled na site veb-sajtovi, koisto nudat proizvodi ili uslugi za industrija vo/za Makedonija.Best websites for industry and in one place! Rather than wander in vain and wasting time, here you will be able to quickly and timely information about everything related to industry. Web Address offers an overview of all the websites that offer products or services for industry in Macedonia.Најдобрите веб-сајтови за индустрија, на едно место! Наместо да талкате залудно и да губите време, овде ќе имате можност брзо и навремено да се информирате за се што е поврзано со индустрија. Веб адресарот ви нуди преглед на сите веб-сајтови, коишто нудат производи или услуги за индустрија во/за Македонија.

© 2014 Веб Адресар industrija | industry | индустрија