logo


Ана Ком

АНА КОМ е лидер на Македонскиот Пазар за увоз на смрзнато пиле и делови од пиле. Основана е во 2001 година од страна на Аргир Аргировски и е во Повеќе »

Пилешко месо

АНКО

АНКО дооел е основан во 1991 година. Од самите почетоци до денес, компанијата своето делување го насочува кон специјализирање во областа на Повеќе »

Пумпни системи Пумпи

БАС Тути Фрути

БАС Тути Фрути е лоцирана во срцето на Балканот во главниот град на Р.Македонија-Скопје на површина од 15.000 м2 и 7.500 м2 покриеност и завзема Повеќе »

Амбалажа

БЛИМЕД ДОО

БЛИМЕД ДОО Скопје е формиран во 1995 година, а потоа и пререгистрирана согласно законот за трговски друштва со 100% приватен капитал. Основна дејност Повеќе »

Пумпни системи

Viva

Нашите корени се длабоки колку најдлабокиот корен во овоштарникот. Нашите стандарди се мерат со највисоката овошка на дрвото. Работиме вредно, Повеќе »

Сок Леден чај Вино

Wilo

WILO SE е еден од водечките производители на пумпи и пумпни системи за греење, ладење и климатизција, снабдување со вода и одведување на отпадна Повеќе »

Пумпни системи

Гама-Брум

Гама-брум е претпријатие за производство и консалтинг услуги кое се наоѓа во Скопје, населба Пинтија. Формирано е во 1991год. од стручни лица кои Повеќе »

Детергенти

Думал

Низ своето долгогодишно искуство и работење, претпријатието ДУМАЛ стана еден од најголемите снабдувачи на машини и репроматеријали за пакување на Повеќе »

Стреч фолија Челична трака Селотејп рачен и машински

Екопак СКС

Компанијата “Екопак СКС“ д.о.о. е формирана кон крајот на 2005 година со основна идеа за производство на амбалажна хартија за пакување прехрамбени Повеќе »

Амбалажа Печатарска хартија

ВАБО

ВАБО, Штип е текстилна компанија посветена кон изработка на атрактивни модели од женска колекција , со пријатно чувство на мекост и удобност во Повеќе »

Текстилна индустрија

ЕАМ Конфекција

Прозводството на материјали е одпочнато во 2005 година и тоа само од една причина, што во изминатите години од отпочнување со работа од 1991 година Повеќе »

Текстилна индустрија Конфекција Текстилно печатење Везење Ласерско гравирање

Imepa

IMEPA д.o.o. Штип е произведувач на метални Twist-off капачиња. Повеќе »

Метални капачиња

Lista na veb strani za industrija Web sites about industry Листа на веб страни за индустрија

Site veb-sajtovi od Makedonija za industrija na edno mesto ! Na nasiot sajt ke imate moznost brzo i navremeno da se informirate za se sto e povrzano na veb prostorot vo Makedonija. Veb adresarot vi nudi pregled na site veb-sajtovi, koisto nudat proizvodi ili uslugi vo Makedonija za industrija

All websites from Macedonia sorted by industry on one place! On our site you will be able quickly to find all the information related with different web sites sorted by industry. Our web directory includes a listing of all websites that offer products or services in Macedonia.

Сите веб-сајтови од Македонија за индустрија на едно место ! На нашиот сајт ќе имате можност брзо и навремено да се информирате за се што е поврзано на веб просторот во Македонија. Веб адресарот ви нуди преглед на сите веб-сајтови, коишто нудат производи или услуги во Македонија за индустрија

Deloven imenik za industrija Business pages about industry Деловен именик за индустрија

Najdobrite veb-sajtovi za industrija, na edno mesto! Namesto da talkate zaludno i da gubite vreme, ovde ke imate moznost brzo i navremeno da se informirate za se sto e povrzano so industrija. Veb adresarot vi nudi pregled na site veb-sajtovi, koisto nudat proizvodi ili uslugi za industrija vo/za Makedonija.Best websites for industry and in one place! Rather than wander in vain and wasting time, here you will be able to quickly and timely information about everything related to industry. Web Address offers an overview of all the websites that offer products or services for industry in Macedonia.Најдобрите веб-сајтови за индустрија, на едно место! Наместо да талкате залудно и да губите време, овде ќе имате можност брзо и навремено да се информирате за се што е поврзано со индустрија. Веб адресарот ви нуди преглед на сите веб-сајтови, коишто нудат производи или услуги за индустрија во/за Македонија.

© 2014 Веб Адресар industrija | industry | индустрија