logo


1

Media Solutions Media Solutions

Media Solutions“ е компанија која произведува високо квалитетни продукти за интернет активности и овозможува услуги во многу области сврзани со глобалната стварност и потреби. Нашите решенија се модерни, функционални и се специјално изработени според потребите и желбите на нашите клиенти. Визија ни е да овозможиме раст на секоја компанија која соработува со нас што ќе овозможи и ние да растеме со нив. Нашата компанија нуди услуги од областа на интернет маркетингот, веб дизајнот, оптимизацијата на пребарувачките машини (SEO), интернет истражувања и анкети и продукција на анимации и флеш реклами. Компанијата има седишта во Скопје и Битола и тим од дваесет вработени. Ние сме целосно посветени кон новите медиуми токму и затоа за прв пат во Македонија „Media Solutions“ го организираше првиот Избор на најдобар веб сајт во Македонија и учествуваше во организацијата на фестивалот за филмови снимени на мобилен телефон Mobile Festival.

Media Solutions“ e kompanija koja proizveduva visoko kvalitetni produkti za internet aktivnosti i ovozmozuva uslugi vo mnogu oblasti svrzani so globalnata stvarnost i potrebi. Nasite resenija se moderni, funkcionalni i se specijalno izraboteni spored potrebite i zelbite na nasite klienti. Vizija ni e da ovozmozime rast na sekoja kompanija koja sorabotuva so nas sto ke ovozmozi i nie da rasteme so niv. Nasata kompanija nudi uslugi od oblasta na internet marketingot, veb dizajnot, optimizacijata na prebaruvackite masini (SEO), internet istrazuvana i anketi i produkcija na animacii i fles reklami. Kompanijata ima sedista vo Skopje i Bitola i tim od dvaeset vraboteni. Nie sme celosno posveteni kon novite mediumi tokmu i zatoa za prv pat vo Makedonija „Media Solutions“ go organizirase prviot Izbor na najdobar veb sajt vo Makedonija i ucestvuvase vo organizacijata na festivalot za filmovi snimeni na mobilen telefon Mobile Festival.

Слични сајтови

Бриф

3009 „Бриф“ е интернет-медиум кој се труди да ве информира за настаните во Македонија и во светот Повеќе »

UrbanCult.Mk

7170 UrbanCult.Mk е нов македонски интернет портал. Постојан пораст на бројот на читатели. Урбана Повеќе »

SEINet.com.mk

6488 SEINet.com.mk - Систем за електронски информации за котирани акционерски друштва. Повеќе »

Vertigo NME

6414 Vertigo NME има за цел да стане синоним за целосни иновативни веб решенија и авторитет во Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар Media Solutions