logo


10

Mi Da Motors Mi Da Motors

Ми-Да Моторс – овластен импортер, дистрибутер, продавач и сервисер на возилата од програмата Ford во Република Македонија, е основана во 1997 година. Преку квалитет и целокупност на услугата, унапредување и иновирање, од година во година, успеа да достигне 8% учество на македонскиот пазар.

Mi-Da Motors – ovlasten importer, distributer, prodavac i serviser na vozilata od programata Ford vo Republika Makedonija, e osnovana vo 1997 godina. Preku kvalitet i celokupnost na uslugata, unapreduvane i inovirane, od godina vo godina, uspea da dostigne 8% ucestvo na makedonskiot pazar.

Слични сајтови

Попси Компани

7514 Попси компани-Скопје е формирана во 1997 год. и од самиот почеток активно се занимава со Повеќе »

Emge Kompani agro avto plac

4223 ЕМГЕ-КОМПАНИ ДООЕЛ се занимава со продажба на нови Трактори од марките ИМТ, TAFE, JOHN DEERE и Повеќе »

Здружение на возачи - Штип

2295 а иницијатива на група возачи во Штип, во октомври 1957 година е одржано Основачко собрание на Повеќе »

Алфа рент а кар

5274 Ние нудиме огромен избор на такси автомобили, но ако ви треба автомобил за изнајмување во Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар Mi Da Motors