logo


100

KupiKniga KupiKniga

Првиот македонски портал за електронска трговија со книги кој всушност претставува агрегатор на понудата од повеќето издавачки куќи во Македонија. Целта на нашиот портал е сите љубители на пишаниот збор да ги донесеме на едно место заедно со сите издавачки куќи во нашата земја. На KupiKniga.mk ќе имате можност да се информирате, коментирате и комуницирате со нас и останатите корисници и посетители.

Prviot makedonski portal za elektronska trgovija so knigi koj vsusnost pretstavuva agregator na ponudata od poveketo izdavacki kuki vo Makedonija. Celta na nasiot portal e site lubiteli na pisaniot zbor da gi doneseme na edno mesto zaedno so site izdavacki kuki vo nasata zemja. Na KupiKniga.mk ke imate moznost da se informirate, komentirate i komunicirate so nas i ostanatite korisnici i posetiteli.

Слични сајтови

ИД Компјутери

3509 ИД Компјутери дооел е фирма со седиште во Скопје, основана 2004 година. Нашето работење Повеќе »

EconomicParfemi.mk

7656 Economic парфемитете се произведени од висококвалитетни парфемски бази кои потекнуваат Повеќе »

Сакам Попуст

3194 Филозофијата на нашата компанија е многу едноставна: ги третираме нашите корисници на начин Повеќе »

ХИПЕРМАРКЕТ

8062 Купувајте од дома, додека сте на работа или во движење и имајте повеќе слободно време! Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар KupiKniga