logo


1007

Толеранција дијалог соработка Tolerancija dijalog sorabotka

Толеранција, дијалог, соработка! Промовирање на меѓурелигиски дијалог во Македонија, преку градење на капацитетите на медиумите и верските претставници..

Tolerancija, dijalog, sorabotka! Promovirane na megureligiski dijalog vo Makedonija, preku gradene na kapacitetite na mediumite i verskite pretstavnici..

Слични сајтови

Еврејска Заедница - Битола

5888 Официјален веб сајт на Еврејската заедница - Битола. Шпански и португалски Eвреи, познти како Повеќе »

Христијанска адвентистичка црква

6754 Добредојдовте на на официјалниот сајт на Христијанската адвентистичка црква во Република Повеќе »

Евангелско-методистичка црква

5444 Добрoдојдовте на веб-страницата на Евангелско-методистичката Црква во Македонија! Центар на Повеќе »

Брегалничка епархија

4589 Официјална страница за Брегалничката епархија, којашто денес се протега на територијата на Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар Толеранција дијалог соработка