logo


101

Merkur Merkur

Парфимеријата МЕРКУР, е формирана во 1994 како екслузивна продавница во срцето на Широк Сокак. Од својот почеток до денес името МЕРКУР е синоним за квалитен и беспрекорен избор на производи, квалитетнаа услуга и промоција на најактуелни модни трендови. Познавајќи ги различните вкусови и потреби на своите потрошувачи, парфимеријата МЕРКУР креира модерна понуда за дефинирање на вашиот стил и убавина и трансформација на изгледот од природен во гламурозен, од едноставен во софистициран.... Со својот современ изглед и големиот избор на козметички производи, парфимеријата МЕРКУР ги задоволува и исполнува префинетите желби и потреби на секоја современа жена. Истовремено задоволувајки ги нејзините високите критериуми за одржување и зачувување на младешкиот изглед и убавина. Со широкиот асортиман на декоративна козметика, парфеми, средства за нега на лице, тело и коса, бижутерија и модни додатоци парфимеријата МЕРКУР се наметнува како моден лидер во Битола и регионот.

Parfimerijata MERKUR, e formirana vo 1994 kako eksluzivna prodavnica vo srceto na Sirok Sokak. Od svojot pocetok do denes imeto MERKUR e sinonim za kvaliten i besprekoren izbor na proizvodi, kvalitetnaa usluga i promocija na najaktuelni modni trendovi. Poznavajki gi razlicnite vkusovi i potrebi na svoite potrosuvaci, parfimerijata MERKUR kreira moderna ponuda za definirane na vasiot stil i ubavina i transformacija na izgledot od priroden vo glamurozen, od ednostaven vo sofisticiran.... So svojot sovremen izgled i golemiot izbor na kozmeticki proizvodi, parfimerijata MERKUR gi zadovoluva i ispolnuva prefinetite zelbi i potrebi na sekoja sovremena zena. Istovremeno zadovoluvajki gi nejzinite visokite kriteriumi za odrzuvane i zacuvuvane na mladeskiot izgled i ubavina. So sirokiot asortiman na dekorativna kozmetika, parfemi, sredstva za nega na lice, telo i kosa, bizuterija i modni dodatoci parfimerijata MERKUR se nametnuva kako moden lider vo Bitola i regionot.

Слични сајтови

Превиа Македонија

6011 Превиа е италијанска компанија која произведува професионални производи за коса наменети за Повеќе »

Аура

5844 Аура е формирана 2005 год во Битола, Македонија. Аура настана како резултат на долгогодишно Повеќе »

Sorelle Medici

306 Салон за нега на лице, тело и коса Sorelle Medici, ваши пријатели од 15 август 1994 година. Повеќе »

Energi Studio

303 Првите зачетоци од своето искуство сопственичката на Energi Studio, Даниела Бошкова ги Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар Merkur