logo


104

Viola Beauty Center Viola Beauty Center

Луксузниот амбиент на VIOLA BEAUTY CENTER единствен во нашиот град Ви нуди широк спектар на понуди,брзо и ефикасно да дојдете до посакуваното совршенство. Убавината споете ја со вашата коса и шминка и откриете ги гламурозните фризури и новите стaјлинзи. Сето тоа искомбинирајте го со шминка од најдобрите светски брендови. Стајлинг тимот на VIOLA е спремен да ги исполни сите ваши желби.Убавината трае вечно,но само ако ја негувате. Негата значи здравје, а здравјето убавина. Ние Ви нудиме богата палета на третмани за лице и третмани за тело, програми за слабеење со најдобри резултати.

Luksuzniot ambient na VIOLA BEAUTY CENTER edinstven vo nasiot grad Vi nudi sirok spektar na ponudi,brzo i efikasno da dojdete do posakuvanoto sovrsenstvo. Ubavinata spoete ja so vasata kosa i sminka i otkriete gi glamuroznite frizuri i novite stajlinzi. Seto toa iskombinirajte go so sminka od najdobrite svetski brendovi. Stajling timot na VIOLA e spremen da gi ispolni site vasi zelbi.Ubavinata trae vecno,no samo ako ja neguvate. Negata znaci zdravje, a zdravjeto ubavina. Nie Vi nudime bogata paleta na tretmani za lice i tretmani za telo, programi za slabeene so najdobri rezultati.

Слични сајтови

Помекс

7838 Помекс е иновативна компанија која влегува на пазарот фокусирајќи се производство на високо Повеќе »

Oaza

28 Оаза е пионер на иновативен бренд, со нaпредни концепти и креирање на третман со високи Повеќе »

Козметичко студио Боди М

3639 Работиме според светски стандарди, а доказ за тоа се многубројни сертификати од кои поголемиот Повеќе »

Тим Поинт

4948 КАЈ НАС ЌЕ НАЈДЕТЕ КОЗМЕТИКА: L'OREAL И GARNIER, СРЕДСТВА ЗА ХИГИЕНА FROSH, АЛКОХОЛНИ Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар Viola Beauty Center