logo


1054

Евро Џинс Evro DJins

Фирмата Evro Jeans како производител и продажба на џинс конфенкција и ХТЗ (заштитна облека) се занимава 20 години. Во фирмата има 80 вработени и поседува 3 производни линии.Во пералната која е во склоп на Евро Џинс се врши мека доработка т.е. ензимско перење, перење со камен и обично перење. Евро Џинс работи за повеќе светски фирми...

Firmata Evro Jeans kako proizvoditel i prodazba na djins konfenkcija i HTZ (zastitna obleka) se zanimava 20 godini. Vo firmata ima 80 vraboteni i poseduva 3 proizvodni linii.Vo peralnata koja e vo sklop na Evro DJins se vrsi meka dorabotka t.e. enzimsko perene, perene so kamen i obicno perene. Evro DJins raboti za poveke svetski firmi...

Слични сајтови

X Print

750 X Print е вашиот сервис и комуникација со последниот збор на технологијата за дигиталното Повеќе »

Визо Комерц

6169 Највкусните лижавчиња од светот на Дизни ви ги нуди Визо Комерц. Во Визо Комерц ќе најдете Повеќе »

Аронија Здрава Храна

1738 АРОНИЈА Производство на здрава хранa -Велес Повеќе »

La Messicana Кафе

7873 a Messicana кафе се роди многу одамна, почнувајќи како занаетчиска лабoраторија и секогаш Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар Евро Џинс