logo


107

МК - ЕКОПАК MK - EKOPAK

МК-ЕКОПАК е компанија со 30 годишно искуство во претприемништвото во графичката индустрија, a како сопствена фирма е основана во декември 2008 година и од тогаш успешно делува во Македонија и на Балканот. Специјализирана е за производство на хартиени кеси и картонска амбалажа, а во склоп на компанијата се и графичкиот дизајн и производството на печатени материјали со врвен квалитет, како и професионалната доработка. Денес компанијата нуди целосна услуга, од креативен дизајн преку висококвалитетно печатење, користење на најквалитетни материјали до професионална доработка на производите, се со цел да ги задоволи барањата на својте клиенти. Исто така се занимава и со продажба на репроматеријали како што се полипропилен фолии, сјајни, метализирани и мат.

MK-EKOPAK e kompanija so 30 godisno iskustvo vo pretpriemnistvoto vo grafickata industrija, a kako sopstvena firma e osnovana vo dekemvri 2008 godina i od togas uspesno deluva vo Makedonija i na Balkanot. Specijalizirana e za proizvodstvo na hartieni kesi i kartonska ambalaza, a vo sklop na kompanijata se i grafickiot dizajn i proizvodstvoto na pecateni materijali so vrven kvalitet, kako i profesionalnata dorabotka. Denes kompanijata nudi celosna usluga, od kreativen dizajn preku visokokvalitetno pecatene, koristene na najkvalitetni materijali do profesionalna dorabotka na proizvodite, se so cel da gi zadovoli baranata na svojte klienti. Isto taka se zanimava i so prodazba na repromaterijali kako sto se polipropilen folii, sjajni, metalizirani i mat.

Слични сајтови

Милина

4733 Веќе 15 години се создавани сладоледите Милина. И израснаа во бренд на македонскиот пазар. Не Повеќе »

Лира

2651 ЛИРА е основана како фирма на 7 јануари 1991 год. Уште од самиот почеток е ориентирана да ги Повеќе »

ЛИ-ЈО Текс

1388 Друштвото за производство, трговија и услуги ЛИ-ЈО ТЕКС ДОО Вратница е формирано во Мај 2002 Повеќе »

Снабдување Запад

7098 Снабдување Запад ДООЕЛ - Скопје опфаќа деловен и станбен простор, при што заклучно со Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар МК - ЕКОПАК