logo


1072

Здружение на офталмолози на Република Македонија Zdruzenie na oftalmolozi na Republika Makedonija

Офталмолошката дејност како самостојна гранка на медицината со сите придружни атрибути е етаблирана во 1948 г. со формирањето на Клиниката за очни болести во рамките на Медицинскиот факултет во Скопје...

Oftalmoloskata dejnost kako samostojna granka na medicinata so site pridruzni atributi e etablirana vo 1948 g. so formiraneto na Klinikata za ocni bolesti vo ramkite na Medicinskiot fakultet vo Skopje...

Слични сајтови

НВО Хуманост

452 Поголема социјална интеграција и поквалитетен живот на старите лица. Подобрување на условите Повеќе »

Македонски Полициски Синдикат

6718 Македонски Полициски Синдикат е организација која се бори за остварување, унапредување и Повеќе »

Ангелчиња - ХОА

7662 Хуманитарната организација Ангелчиња - ХОА активно работи со разни хуманитарни проекти веќе Повеќе »

Федерација на планинарски спортови

1253 Во 1944 година во Скопје, од повеќе друштва во Република Македонија се оформи Планинарскиот Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар Здружение на офталмолози на Република Македонија