logo


108

Tattoo SkinArt Tattoo SkinArt

Таттоо и пирсинг студиото “Скин Арт” постои веќе 15 години. Како и во претходниот период така и сега ова студио е единственото професионално студио за тетовирање и пирсинг во Р.Македонија , а исто така е и меѓу првите студија на балканот кое продолжи со традицијата на тетовирањето и пирсингот која трае повеќе од 2500 години. Основачот на студиото Богдан Спасовски, кој аматерски се занимава со тетовирање од 1974 година, а потоа и професионално од 1990 година сеуште работи со неговите синови кои воедно му беа и негови ученици. Него и неговиот помал син Дејан Спасовски можете да ги најдете во првото Таттоо студио во Куманово.

Tattoo i pirsing studioto “Skin Art” postoi veke 15 godini. Kako i vo prethodniot period taka i sega ova studio e edinstvenoto profesionalno studio za tetovirane i pirsing vo R.Makedonija , a isto taka e i megu prvite studija na balkanot koe prodolzi so tradicijata na tetoviraneto i pirsingot koja trae poveke od 2500 godini. Osnovacot na studioto Bogdan Spasovski, koj amaterski se zanimava so tetovirane od 1974 godina, a potoa i profesionalno od 1990 godina seuste raboti so negovite sinovi koi voedno mu bea i negovi ucenici. Nego i negoviot pomal sin Dejan Spasovski mozete da gi najdete vo prvoto Tattoo studio vo Kumanovo.

Слични сајтови

Витасол

4119 Лечење во солена соба. Најновиот тренд кој стана достапен и кај нас а постои колку што е стар Повеќе »

Energi Studio

303 Првите зачетоци од своето искуство сопственичката на Energi Studio, Даниела Бошкова ги Повеќе »

Pure Life Cosmetics

7390 Pure Life е фирма која се појавува на пазарот во 2004 година. Од оваа временска дистанца Повеќе »

Превиа Македонија

6011 Превиа е италијанска компанија која произведува професионални производи за коса наменети за Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар Tattoo SkinArt