logo


109

Ceres Skopje Ceres Skopje

Церес Дооел е основана во април 1997 од страна на Нановски Роберт како претпријатие за увоз, трговија и дистрибуција на пневматици. Од самото свое основање Церес е авторизиран увозник и дилер на италјанските пневматици Pirelli за македонскиот пазар.Во текот на пoнатамошното работење гамата на брендови за увоз се зголемуваше така да денеска Церес е увозник на скоро сите познати брендови на пневматици. Во понудата на Церес ќе ги најдете бреновите Michelin со нивните подбрендови Kleber,Tigar,BF Goodrich,Kormoran. Bridgestone со брендовите Firestone,Dayton, Германскиот Continental и неговите брендови Yniroyal,Semperit,Gislaved,Barum,Sportiva,Viking,America, светски реномираниот Good Year и брендовите Dunlop,Fulda,Sava,Debica. Исто така Церес е увозниk и на руските Kama пневматици.

Ceres Dooel e osnovana vo april 1997 od strana na Nanovski Robert kako pretprijatie za uvoz, trgovija i distribucija na pnevmatici. Od samoto svoe osnovane Ceres e avtoriziran uvoznik i diler na italjanskite pnevmatici Pirelli za makedonskiot pazar.Vo tekot na ponatamosnoto rabotene gamata na brendovi za uvoz se zgolemuvase taka da deneska Ceres e uvoznik na skoro site poznati brendovi na pnevmatici. Vo ponudata na Ceres ke gi najdete brenovite Michelin so nivnite podbrendovi Kleber,Tigar,BF Goodrich,Kormoran. Bridgestone so brendovite Firestone,Dayton, Germanskiot Continental i negovite brendovi Yniroyal,Semperit,Gislaved,Barum,Sportiva,Viking,America, svetski renomiraniot Good Year i brendovite Dunlop,Fulda,Sava,Debica. Isto taka Ceres e uvoznik i na ruskite Kama pnevmatici.

Слични сајтови

ЛУКОИЛ Македонија

2657 ЛУКОИЛ Македонија ДООЕЛ Скопје ја почна својата комерцијална дејност на 17-ти август 2005 Повеќе »

Крис и Том

2617 Крис и Том на македонскиот пазар се појавува во 1990 година, како автоделови Голф ДТЦ Мавровка Повеќе »

Mi Da Motors

10 Ми-Да Моторс – овластен импортер, дистрибутер, продавач и сервисер на возилата од програмата Повеќе »

Ас Оил М1 Македонија

5956 Компанијата Ас Оил М1 Македонија е претставник на Ас Оил М1 којашто е основана во 2002 година Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар Ceres Skopje