logo


1093

АД Мода AD Moda

АД “Мода“ преставува правен следбеник на некогашното јорганџиско производно претпријатие “Свила” од Свети Николе кое било основано со Одлука од страна на Народниот одбор на општина Св.Николе.

AD “Moda“ prestavuva praven sledbenik na nekogasnoto jorgandjisko proizvodno pretprijatie “Svila” od Sveti Nikole koe bilo osnovano so Odluka od strana na Narodniot odbor na opstina Sv.Nikole.

Слични сајтови

Пеко Текс

7970 Конфекцијата Пеко Текс е осована во месец Септември 2011 година со 3(тројца) вработени и три Повеќе »

Triumph GTC

6160 Триумф ГТЦ Скопје е специјализиран бренд за долна облека за мажи и жени. Ја очекуваме Вашата Повеќе »

Sara

2837 Ние сме компанија што се занимава со производство на женски, машки и детски хулахопки и Повеќе »

Lisca

6231 Посетете ги салоните на познатиот бренд за долна облека Лиска. Елегантност во моделите на Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар АД Мода