logo


111

Travel Group Travel Group

Ние сме туристичка агенција која е специјализирана во областа на деловните патувања и ги реализираме Вашите идеи за VIP патување. Презафатеноста на луѓето од деловниот свет не поттикна да помогнеме во сегментот на организирање на деловни патувања а со тоа да Ви го олесниме аранжманот околу патувањето.Нашата цел е: Да Ви го олесниме патувањето, да заборавите на проблемите околу организирањето, да заштедите време и пари, а вашите грижи да ги насочите кон ефектите од патувањето.

Nie sme turisticka agencija koja e specijalizirana vo oblasta na delovnite patuvana i gi realizirame Vasite idei za VIP patuvane. Prezafatenosta na lugeto od delovniot svet ne pottikna da pomogneme vo segmentot na organizirane na delovni patuvana a so toa da Vi go olesnime aranzmanot okolu patuvaneto.Nasata cel e: Da Vi go olesnime patuvaneto, da zaboravite na problemite okolu organiziraneto, da zastedite vreme i pari, a vasite grizi da gi nasocite kon efektite od patuvaneto.

Слични сајтови

Статор

5718 Почетоците на ДПТУ Статор Дооел идат уште во далечната 2003 година, кога основачот на Повеќе »

Мирасоул Македонија

5627 Ние сме претставништво на Мирасоул компанијата од Словенија со иновативни решенија за заштита Повеќе »

Агро Ултра Стоп Дооел

2013 Агро Ултра Стоп Дооел - Скопје е компанија основана со странски капитал во 2006 година во Повеќе »

Стиринг Трејд

1906 Нашата компанија една од водечките во регионот главно скоценетрирана на големопродажба на Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар Travel Group