logo


112

ФК ТОП ГОЛ FK TOP GOL

Фудбалскиот клуб Топ гол Битола е спортска организација која е формирана на 30 септември 2009 година.За прв пат ЖФК Топ гол - Битола се натпреварува во Првата женска фудбалска лига на Р.Македонија во пролетниот дел од натпреварувачката 2009/2010 година и до ден денес е постојан член на Првата женска фудбалска лига.Во рамките на клубот функционира и младинска школа каде членуваат 40 девојчиња кои се поделени во категории по старосна граница.

Fudbalskiot klub Top gol Bitola e sportska organizacija koja e formirana na 30 septemvri 2009 godina.Za prv pat ZFK Top gol - Bitola se natprevaruva vo Prvata zenska fudbalska liga na R.Makedonija vo proletniot del od natprevaruvackata 2009/2010 godina i do den denes e postojan clen na Prvata zenska fudbalska liga.Vo ramkite na klubot funkcionira i mladinska skola kade clenuvaat 40 devojcina koi se podeleni vo kategorii po starosna granica.

Слични сајтови

Спорт М

7331 Спорт М е водечка малопродажна и големопродажна мрежа на спортска опрема и обувки во Повеќе »

Спортски центар ФОРЦА

2912 Форца е прв и уникатен бренд во Скопје кој нуди комплетни услуги за спорт, рекреација и Повеќе »

Џудо клуб МИОКИ

2723 Џудо клубот МИОКИ е основан во 2001 година на иницијатива на Одисеј Албановски и Миодраг Лега. Повеќе »

Евро Гол

5877 Официјален веб сајт на Спортски обложувалници Евро Гол. Нудиме најдобри коефициенти, многу Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар ФК ТОП ГОЛ